AMAZONE - România

Streuscheiben mit QuickSet

ZA-V_Streuscheibe_001_d1_141216_22pro_rdax_170x106.jpg

Nur 3 Streuscheibenpaare decken den gesamten Arbeitsbereich von 10 m bis 36 m ab. Die Arbeitsbreite wird einfach, schnell und sicher über die Streuschaufelposition verstellt. Das Einstellen der Streuschaufeln erfolgt komplett werkzeuglos über das Verstellsystem QuickSet.

Die Standard-Streuscheibendrehzahl liegt bei dünger­schonenden 720 U/min.

Die neu entwickelten Streuschaufeln des ZA-V sorgen mit ihrer speziellen Form und mehreren Düngerabgabepunkten am oberen und unteren Ende der Streuschaufel für eine besonders gute Querverteilung.

Die unterschiedlichen Streuschaufeleinheiten lassen sich schnell und einfach über ein Wechselsystem austauschen. Die perfekte Lösung für Anwender mit unterschiedlichen Fahrgassensystemen und vielen Düngerstoffen.


1. Streuschaufel
2. Streuscheibenkörper
3. Eindeutige Skalenpositionen
4. Verstellsystem QuickSet zur Einstellung der Schaufelposition

Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră.

Necrolog

La data de 17.02.2023, a încetat din viață acționarul și directorul nostru general, Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer la vârsta de 90 de ani. A plecat dintre noi un inventator de excepție în domeniul tehnologiei agricole și un antreprenor de familie pasionat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.