Înapoi

14.09.2021

Un nou produs de referință în gama plugurilor: Plugul reversibil semipurtat AMAZONE Tyrok 400

Pentru descărcarea pachetului media
Mai multă putere prin viteză sporită cu uzură minimă

Odată cu modelul Tyrok 400, Amazone aduce pe piață un plug reversibil semipurtat complet nou, opțional cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de 400 CP. Principalele caracteristici ale acestui plug sunt puterile mai mari, chiar și la sarcini de durată, calitatea perfectă a lucrării și o stabilitate excepțională. În același timp, Tyrok oferă un grad înalt de confort datorită reglării foarte simple, sigure și precise.


Trupițe elaborate până la vârfuri – SpeedBlade pentru mai multă putere 
Noua trupiță SpeedBlade având partea frontală a cormanei brevetată, de dimensiune foarte mare, se distinge prin uzură minimă la corpul principal. Prin creșterea vitezei de lucru, de exemplu de la 6 km până la 10 km, punctul principal de uzură se deplasează automat tot mai mult spre mijlocul trupiței. Astfel, punctul principal de uzură al trupiței SpeedBlade este situat pe partea frontală a cormanei mărite, chiar și la viteze ridicate, și nu în zona corpului cu benzi sau a corpului plin. Când se utilizează Tyrok la viteze mai mari, numai partea frontală a cormanei trebuie înlocuită pentru uzură în prima etapă. Acest lucru asigură o reducere enormă a costurilor de uzură față de alte construcții.

Un alt detaliu cu efect major: Vârful brăzdarului acoperă lama brăzdarului, astfel încât punctul de îmbinare se situează protejat în vârful brăzdarului. Datorită acestei îmbinări inteligente se elimină aderența resturilor vegetale sau a firelor de balot. În plus, datorită formei sale, trunchiul deschis al corpului împiedică aderența pământului sub trunchi. Astfel tracțiunea ușoară a trupiței se menține.

Prin introducerea suplimentară de carbon, procesul unic de întărire ©plus constituie baza calității îmbunătățite la fabricarea pieselor de uzură ale modelului Tyrok. La cormană, de exemplu, pe partea din față se obține o duritate foarte mare, și astfel o suprafață netedă. Astfel sunt asigurate durate lungi de utilizare. Partea opusă rămâne relativ moale, în același timp dură și rezistentă la impact.

În gama de trupițe SpeedBlade puteți alege între diferite forme de cormane lamelare sau cormane pline, în funcție de domeniu de utilizare și scop. În combinație cu avantajele procesului de întărire ©plus, designul inteligent al trupiței garantează un necesar redus de forță de tracțiune și astfel un consum redus de combustibil. Pentru condiții deosebit de dure, vârfurile de brăzdar pot fi comandate opțional și ca variantă HD sau ca vârfuri interschimbabile rotative pentru timp de echipare scurți și uzură redusă.

Distanța mare dintre trupițe este un alt plus important al trupițelor SpeedBlade, în special odată cu utilizarea crescândă a anvelopelor late la tractoare.


Stabilitate pură fără compromisuri 
Datorită cadrului cu profil rectangular masiv din oțel de calitate superioară, cu dimensiunile 200x150x10 mm, Tyrok se distinge printr-o stabilitate extrem de mare. Un avantaj decisiv față de cadrele slab dimensionate: Cadrul din profil rectangular nu se îndoaie în timpul lucrărilor, nici măcar la sarcini ridicate. Astfel se asigură o adâncime de lucru uniformă pe întreaga lungime și lățime de lucru.

Tyrok este echipat cu noul sistem SmartTurn. La capăt de parcelă reversarea rapidă, sau încetinită hidraulic în două trepte , cu puțin înainte de capăt. Acest lucru duce la un efect de amortizare pentru protecția materialelor atunci când cilindrul este retractat. În acest mod nu trebuie să se facă compromisuri la viteză. Astfel procesul de reversare este încheiat în timp de doar 9 secunde.

În condiții de utilizare intensă, siguranţa hidraulică împotriva supraîncărcării, disponibilă opțional, asigură în plus o lucrare silențioasă și lină. Prin intermediul cilindrului hidraulic, trupița este resetată ușor și lin în sol. Presiunea de declanșare scade cu creșterea înălțimii de ridicare. Forțele de declanșare de până la 2000 kg pot fi reglate individual, pentru fiecare trupiță, centralizat sau descentralizat, în funcție de condițiile de utilizare.


Reglare sigură, comodă și precisă pentru un profil de lucru perfect 
Tyrok este echipat în serie cu reglare mecanică a lăţimii de lucru. Opțional, lățimea de lucru poate fi ajustată la condițiile din teren, putând fi reglată hidraulic și continuu, în mod confortabil, din scaunul tractorului. Un avantaj de top în domeniul confortului și preciziei este oferit de noua ajustare automată a primei brazde AutoAdapt. Astfel, la plugurile Tyrok cu reglare variabilă a lățimii brăzdarului, brazda frontală este reglată hidraulic automat atunci când se modifică lățimea totală de lucru. Deci schimbările de sol și de pantă pot fi abordate sigur și rapid este posibilă o arătură de racord perfectă.

Reglarea adâncimii de lucru se face fie mecanic, fie hidraulic, prin șasiul foarte bine amortizat în serie, care totodată gestionează vibrațiile ample. Roata de susținere de dimensiuni mari asigură astfel nu doar controlul exact al adâncimii, ci și protecția optimă a structurii solului. În plus, asigură suspensia hidropneumatică în serie a roții de susținere, pentru confort maxim pe drum și siguranță în timpul deplasărilor.

Linia optimă de tracțiune este reglabilă prin intermediul sistemului de cuplare rotativ la 180° al modelului Tyrok. Prin minimizarea tracțiunii laterale se obțin posibilități suplimentare de economisire în ceea ce privește necesarul de forță de tracțiune și consumul de combustibil. În plus, sistemul de cuplare oferă flexibilitate sporită prin diferitele posibilități de cuplare. Tyrok poate fi echipat opțional cu un sistem de tracţiune pentru alunecare redusă. Un alt cilindru hidraulic transferă greutatea pe puntea spate a tractorului. Acest lucru permite o forță de tracțiune maximă și alte economii de combustibil.

Toate funcțiile hidraulice pot fi controlate comod, prin câteva mânere plasate în față pe sistemul de cuplare, în centrul de reglare SmartCenter.


Echipare completă pentru performanță completă 
Datorită uneltelor opționale în contact cu solul, noul plug reversibil semipurtat poate fi adaptat universal la toate condițiile de utilizare. Astfel sunt disponibile diverse antetrupițe sau placi de inserție pentru încorporarea facilă a unei cantități mari de materie organică. Pentru a putea asigura o ghidare mai bună a plugului în pantă, pe brăzdar pot fi fixate și alte protecții de sistem.

Un cuțit de plug opțional este foarte potrivit pentru zonele cu soluri pietroase și grele, protejează marginile părții frontale a cormanei împotriva uzurii și taie un perete de brazdă curat. Pentru un spațiu extrem de curat între trupițe, se pot monta discuri de tăiere a brazdei la ultima trupiță.

Pentru reconsolidare simultană, Amazone oferă Tyrok 400 cu braț oscilant pentru lucrări cu packer.

Alle

Galerie (1) Tyrok-8Schar_Fendt_d0_kw_DJI_0213
14.09.2021

Un nou produs de referință în gama plugurilor: Plugul reversibil semipurtat AMAZONE Tyrok 400

Mai multă putere prin viteză sporită cu uzură minimă
Odată cu modelul Tyrok 400, Amazone aduce pe piață un plug reversibil semipurtat complet nou, opțional cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de 400 CP. Principalele caracteristici ale acestui plug sunt puterile mai mari, chiar și la sarcini de durată, calitatea perfectă a lucrării și o stabilitate excepțională. În același timp, Tyrok oferă un grad înalt de confort datorită reglării foarte simple...

UX7601_Deutz_d0_kw_DJI_0758_d1_210805
06.09.2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m
Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o...

CatrosXL3003_Messerwalze_X-Cutter-Disc_d0_nr_DJI_0497
20.08.2021

Noul X-Cutter-Disc pentru prelucrarea plată a solului

Amazone își extinde posibilitățile de selecție a uneltelor pentru grapa cu disc compact Catros cu noul X-Cutter-Disc. Discul special cu profil în valuri se folosește pentru prelucrarea foarte plată a solului. Forma specială a discului generează o secțiune pe întreaga suprafață, intensă și convine prin intensitatea de amestecare aproape de suprafață pentru o descompunere mai rapidă. Acest lucru asigură condițiile optime pentru cultura următoare.
Prelucrarea...

Galerie (1)
13.08.2021

Transformă vântul într-un avantaj

Amazone WindControl este acum disponibil și independent de ArgusTwin
Vântul este omniprezent în întreaga lume și reprezintă o provocare majoră în practica agricolă în ceea ce privește fertilizarea minerală uniformă. Cu sistemul Amazone WindControl, influența vântului asupra modelului de împrăștiere poate fi monitorizată permanent și compensată automat. WindControl poate fi utilizat acum și pentru distribuitoarele purtate ZA-TS și cele tractate ZG-TS, independent...

Ceus3000TX_Deutz_d0_kw_DJI_0589
26.07.2021

Combinația grapă-cultivator Ceus 3000-TX și 4000-TX, pentru amestecul perfect

Tăiere, sfărâmare netedă și intensivă, precum și afânare cu amestecare în profunzime
Amazone oferă acum două noi tipuri de combinații de grapă-cultivator tractate, cu lățime de lucru de 3 m și 4 m, în versiune rigidă. Astfel, combinația dintre aceste unelte, poate fi utilizată și pentru ferme mici si mijlocii și cu clase de tractoare începând cu 150 CP. Noile Ceus 3000-TX și Ceus 4000-TX sunt echipate cu un sistem de rulare central și conving prin precizia și...

20210421_Precea_Packer_d0_jm_DJI_0612_d1_210510
15.07.2021

Noua grapă rotativă KE 3002-240 de la AMAZONE, cu sistem Rotamix

Amazone oferă o nouă grapă rotativă, pentru puteri mari ale tractorului de până la 240 CP. Noul tip dezvoltat KE 3002-240, cu lățimea de lucru de 3 m și sistem inovator Rotamix, își demonstrează calitățile înprelucrarea intensă a pământului, în special în zonele dificile.


Sistemul Rotamix – scurt, compact și cu două unități de suport suplimentare pentru unelte
KE 3002-240 cu sistemul Rotamix are douăsprezece suporturi de unelte, între care se împarte puterea...

Ceus5000-2TX_ultra_Fendt_d0_kw_P7204379
08.07.2021

Ghearele C-Mix-Ultra - Noul dispozitiv de siguranță hidraulic la suprasarcină

Siguranță sporită în utilizare cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru cultivatorul cu discuri Cenius și combinația de grapă-cultivator Ceus
Amazone își extinde gama de utilaje cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru seria de cultivatoare tractate Cenius-2TX cu lățimi de lucru între 4 și 8 m și pentru combinația tractată de grapă-cultivator Ceus-2TX, disponibilă cu lățimi de lucru între 4 și 7 m. Noul sistem de gheare este echipat cu un dispozitiv automat de...

UX5201Smartsprayer_Claas_d0_kw_P4211498
21.05.2021

Mașina de erbicidat inteligentă Amazone UX SmartSprayer Practicarea agriculturii punctiforme la cel mai înalt nivel

În sezonul de primăvară 2021, Amazone va lansa mașina de erbicidat UX 5201 SmartSprayer, cu o lățime de lucru de 36 de metri. În rutina zilnică a unei ferme cu suprafețe mari de teren arabil, aplicarea cu precizie a erbicidelor foliare „verde pe verde”, se realizează în timp real. Tehnologia video de la Bosch detectează buruienile în culturile dispuse în rând, iar motorul xarvio™ Agronomic Decision-making Engine (ADE), produs de BASF Digital Farming Solutions, decide...

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
22.04.2021, Hasbergen-Gaste

Grupul AMAZONE își continuă creşterea dinamică

În exerciţiul financiar 2020, Grupul Amazone a depăşit cifra de afaceri de 500 milioane Euro. La nivel mondial, producătorul de maşini agricole și utilaje municipale a realizat o creştere a cifrei de afaceri de 15% față de anul precedent.La nivel de companie, se estimează că cifra de afaceri totală în 2020 este de 537 milioane Euro (în 2019: 467 milioane Euro). Astfel, Amazone a obţinut cele mai mari venituri din istoria de 138 de ani a companiei. În ciuda...