Hero_Bild
Înapoi

15 mai 2023

Nou: Semănătoare prășitoare de precizie tractată AMAZONE Precea-TCC

Pentru descărcarea pachetului media
AMAZONE își extinde acum gama de echipamente de semănat de precizie, cu utilajele tractate Precea 9000-TCC și 12000-TCC, cu lățime de lucru de 9 și 12 m. Versiunea special dezvoltată pentru antreprenori și ferme mari impresionează prin dozarea puternică prin suprapresiune, dimensiunea mare a buncărului și sistemul inovator de alimentare centrală cu semințe Central Seed Supply. Plasarea foarte precisă a semințelor asigură o răsărire uniforma, chiar și la viteze de lucru mari, de până la 15 km/h.

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.

Concept cu buncăr central – dozare pe fiecare rând

Pentru o performanță deosebit de mare , noile Precea-TCC au un buncăr pentru semințe central cu o capacitate de 2.000 l, care se pot umple foarte rapid, capacitatea buncărului este de doi Bigbagi. Cu noul sistem de alimentare centrală cu semințe Central Seed Supply, semințele sunt alimentate cu aer din buncărul central către secțiile de semănat. Acolo, semințele sunt depozitate intermediar pe fiecare rând, într-un mic rezervor. Când se atinge nivelul maxim de umplere în această unitate de admisie, fluxul de aer și, prin urmare, alimentarea ulterioară este întreruptă automat de semințe. Când nivelul de umplere scade din nou, fluxul de aer pornește automat și alimentează semințele din buncărul principal către rândurile individuale. Datorită acestei ghidări inteligente a aerului realizată de Central Seed Supply, fiecare secție de semănat este alimentată independent cu semințe, fără ca sistemul să necesite o tehnologie complexă de senzori sau control electronic.


Dozare precisă, pe fiecare rând

Pentru distribuirea semințelor, AMAZONE se bazează pe secțiile de semănat PreTeC, extrem de precise, care lucrează cu principiul suprapresiunii. Astfel, semințele sunt presate pe discul de divizare cu aer comprimat. Garnitura de etanșare se rotește odată cu discul de separare, ceea ce asigură un consum de energie semnificativ mai mic al acționărilor electrice pe un singur rând. Prin sistemul SmartControl de reglare automată a răyuitorilor, cuplat cu senzori optici, se previn lipsuri și dubluri , în mod eficient. Discul de semințe e acționat electric se rotește în funcție de viteza de înaintare și de cantitatea de semințe dorită și transportă semințele în direcția conductei de împușcare. În acest punct, presiunea de presare este întreruptă și boabele sunt împușcate cu precizie în brazda de însămânțare, apoi oprite de rola de captare și plasate în siguranță.

Dispozitivul de formare a brazdelor asigură plasarea exactă a semințelor. Două role portante și presiunea ridicată a brăzdarului care poate fi reglată hidraulic, asigură controlul uniform al adâncimii. Pentru și mai mult confort, AMAZONE oferă sistemul automat de reglare a presiunii brăzdarului SmartForce. Acest lucru asigură o aderență constantă la forța de contact stabilită și, astfel, o plasare uniformă a semințelor, în special în condiții de sol schimbătoare.

Unitatea electrică de dozare ElectricDrive, permite reglarea foarte confortabilă a cantității de semințe dorite prin terminalul ISOBUS și reprezintă baza pentru respectarea precisă a reglării cantităților specifică suprafețelor parțiale, prin GPS și harta zonei de câmp. În plus, în special în cazul lățimilor mari de lucru, GPS SectionControl economisește în mod activ semințe în straturile intermediare pe fiecare rând individual și la capăt de parcelă și oferă, de exemplu, cele mai bune premise pentru combaterea mecanică a buruienilor cu ajutorul prășitorii.


CurveControl ‒ Plasarea optimizată a semințelor la deplasările în curbe

Acționarea electrică pe un singur rând permite menținerea constantă a distanțelor de plasare, chiar și la deplasările în curbe. Se utilizează un senzor de girație pentru a determina diferența dintre viteza de înaintare în interiorul și în afara curbei. Astfel, sistemul inovator CurveControl ajustează în mod corespunzător vitezele discurilor de distribuție , astfel încât distanța dintre semințe să rămână aceeași chiar și în curbe. Distanțele uniforme permit alimentarea plantelor cu substanțe nutritive, în cantitate suficientă. Astfel, se obțin culturi omogene și se asigură maturizarea uniformă.


Rezervor cu două camere pentru îngrășăminte

Pentru aplicarea simultană a îngrășămintelor, Precea-TCC este echipat cu un rezervor cu două camere, ușor accesibil pentru un volum total de 6.000 l. Fiecare rezervor are propria unitate de dozare electrică, fiecare dintre acestea fiind cuplată la un turn de distribuție, asigurând comutarea parțială ca standard. Îngrășământul este aplicat prin intermediul brăzdarului pentru îngrășăminte FerTeC twin HD. Valoarea delta dintre adâncimea de plasare a îngrășământului și semințe, este setată o singură dată. În cazul în care adâncimea de semănare se schimbă ulterior, brăzdarul pentru îngrășăminte ajustează în mod automat adâncimea, în același raport cu adâncimea de semănare.


Șasiu telescopic

Precea TCC este disponibil cu 12 sau 16 rânduri pentru lățimi de 70, 75 și 80 cm. Pentru șasiul Precea este disponibilă o axă telescopică. În exploatarea în câmp, aceasta permite deplasarea anvelopelor mari, astfel încât roțile să ruleze între rândurile de semințe și să se evite compactarea direct sub rândurile de semințe. Cu roțile retrase telescopic, Precea-TCC, cu o lățime totală de 3 m, poate fi transportat confortabil pe drumurile publice.

Pe termen mediu, noile tipuri de produse vor fi disponibile, de asemenea, pentru culturi pe rânduri mai înguste, cum ar fi sfecla, rapița sau soia, cu lățimi de 45 și 50 cm, cu 18 sau 24 de rânduri, completând astfel gama.

Alle

AgXeed_Agbot_4Rad_dx_ax_DSC08357_d1_220613
14 iun. 2022

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp.

UX-Detail_Koffer-im-Fach_d0_kw_P5091656_d1_220511
13 iun. 2022

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat.

Teaser
9 iun. 2022

Tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2 de la AMAZONE

AMAZONE oferă acum un tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul îmn combinație cu semănătoarea tractată și rabatabilă Cirrus 6003-2. Construcția închisă a tăvălugului cu dispunerea în V a cuțitelor reversibile constituie o caracteristică de excepție a echipamentului.

Image-Barometer-20220322-RO
24 mar. 2022

Barometru de imagine al DLG 2021/2022

AMAZONE ocupă încă o dată locul 4 în ceea ce privește DLG-ImageBarometer 2021/2022. Cu un total de 50.8 puncte, AMAZONE este astfel cel mai bun dintre producatorii de mărime medie de echipamente din sectorul tehnologiei agricole,conform evaluărilor.

Produktionsstandort Bramsche
8 mar. 2022

AMAZONE a înregistrat o nouă creștere a cifrei de afaceri

În pofida a încă unui an financiar plin de provocări cauzate de pandemia de coronavirus, grupul AMAZONE a reușit să își continue dezvoltarea și să depășească următorul plafon de 650 milioane Euro.

Prof_hc_Heinz_Dreyer_Amazonen-Werke
21 feb. 2022

Vizionar al tehnologiei agricole, și-a sărbătorit împlinirea a 90 de ani

O viață plină de pasiune pentru Amazone:
Prof. h.c. Univ. Samara R A S Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer

Prof. h.c. Heinz Dreyer, care a fost director general al fabricilor Amazone mult timp, și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare pe data de 19 februarie. El a ajutat la construirea companiei în timpul celei de-a treia generații a familiei Dreyer și a dezvoltat-o în mod semnificativ într-un specialist global în tehnologie agricolă pentru agricultura modernă. De-a lungul...

SafetyKit-Koffer_d0_kw_P9229917
14 ian. 2022

Mereu În siguranță cu Safety Kit

Certificat, durabil și mereu la îndemână: Echipamentul de protecție personală destinat manevrării erbicidelor, sub formă de geantă Safety Kit de la AMAZONE.

C-Mix-Gänsefußschar_1
20 oct. 2021

Prelucrarea plată a solului cu brăzdarul tip picior de gâscă AMAZONE C-Mix

Disponibil acum și în varianta HD foarte rezistentă la uzură: Prelucrarea plată a solului câștigă o importanță tot mai mare, datorită cerințelor sporite privind igiena câmpului și administrării economice a apei din sol. Pe de o parte, semințele de buruieni și cerealele descompuse nu trebuie să fie îngropate în sol, iar pe de altă parte, rădăcinile trebuie să fie tăiate complet.

Galerie (1) Tyrok-8Schar_Fendt_d0_kw_DJI_0213
14 sept. 2021

Un nou produs de referință în gama plugurilor: Plugul reversibil semipurtat AMAZONE Tyrok 400

Mai multă putere prin viteză sporită cu uzură minimă
Odată cu modelul Tyrok 400, Amazone aduce pe piață un plug reversibil semipurtat complet nou, opțional cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de 400 CP. Principalele caracteristici ale acestui plug sunt puterile mai mari, chiar și la sarcini de durată, calitatea perfectă a lucrării și o stabilitate excepțională. În același timp, Tyrok oferă un grad înalt de confort datorită reglării foarte simple...

UX7601_Deutz_d0_kw_DJI_0758_d1_210805
6 sept. 2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m
Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o...

icetiger_claas_d0_kw_P1178963_Medaille
27 aug. 2021

Medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger

În cadrul târgului de specialitate demopark 2021, Amazone a primit medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger. Juriul prestigios de specialitate a răsplătit astfel noul distribuitor, echipat pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu sistemul inovativ Smart Precision.

CatrosXL3003_Messerwalze_X-Cutter-Disc_d0_nr_DJI_0497
20 aug. 2021

Noul X-Cutter-Disc pentru prelucrarea plată a solului

Amazone își extinde posibilitățile de selecție a uneltelor pentru grapa cu disc compact Catros cu noul X-Cutter-Disc. Discul special cu profil în valuri se folosește pentru prelucrarea foarte plată a solului. Forma specială a discului generează o secțiune pe întreaga suprafață, intensă și convine prin intensitatea de amestecare aproape de suprafață pentru o descompunere mai rapidă. Acest lucru asigură condițiile optime pentru cultura următoare.
Prelucrarea...

Galerie (1)
13 aug. 2021

Transformă vântul într-un avantaj

Amazone WindControl este acum disponibil și independent de ArgusTwin
Vântul este omniprezent în întreaga lume și reprezintă o provocare majoră în practica agricolă în ceea ce privește fertilizarea minerală uniformă. Cu sistemul Amazone WindControl, influența vântului asupra modelului de împrăștiere poate fi monitorizată permanent și compensată automat. WindControl poate fi utilizat acum și pentru distribuitoarele purtate ZA-TS și cele tractate ZG-TS, independent...

Ceus3000TX_Deutz_d0_kw_DJI_0589
26 iul. 2021

Combinația grapă-cultivator Ceus 3000-TX și 4000-TX, pentru amestecul perfect

Tăiere, sfărâmare netedă și intensivă, precum și afânare cu amestecare în profunzime
Amazone oferă acum două noi tipuri de combinații de grapă-cultivator tractate, cu lățime de lucru de 3 m și 4 m, în versiune rigidă. Astfel, combinația dintre aceste unelte, poate fi utilizată și pentru ferme mici si mijlocii și cu clase de tractoare începând cu 150 CP. Noile Ceus 3000-TX și Ceus 4000-TX sunt echipate cu un sistem de rulare central și conving prin precizia și...

20210421_Precea_Packer_d0_jm_DJI_0612_d1_210510
15 iul. 2021

Noua grapă rotativă KE 3002-240 de la AMAZONE, cu sistem Rotamix

Amazone oferă o nouă grapă rotativă, pentru puteri mari ale tractorului de până la 240 CP. Noul tip dezvoltat KE 3002-240, cu lățimea de lucru de 3 m și sistem inovator Rotamix, își demonstrează calitățile înprelucrarea intensă a pământului, în special în zonele dificile.


Sistemul Rotamix – scurt, compact și cu două unități de suport suplimentare pentru unelte
KE 3002-240 cu sistemul Rotamix are douăsprezece suporturi de unelte, între care se împarte puterea...

Ceus5000-2TX_ultra_Fendt_d0_kw_P7204379
8 iul. 2021

Ghearele C-Mix-Ultra - Noul dispozitiv de siguranță hidraulic la suprasarcină

Siguranță sporită în utilizare cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru cultivatorul cu discuri Cenius și combinația de grapă-cultivator Ceus
Amazone își extinde gama de utilaje cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru seria de cultivatoare tractate Cenius-2TX cu lățimi de lucru între 4 și 8 m și pentru combinația tractată de grapă-cultivator Ceus-2TX, disponibilă cu lățimi de lucru între 4 și 7 m. Noul sistem de gheare este echipat cu un dispozitiv automat de...

IceTiger_ISO_Sole_Claas_Einsatz_d0_kw_P2099655_de_d1_210602
28 iun. 2021

IceTiger – Mai multă precizie pentru serviciile de deszăpezire

Prin noul IceTiger complet nou dezvoltat, Amazone oferă acum un distribuitor inovator pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu cel mai înalt grad de precizie. Noua tehnologie de transport cu bandă, permite aplicarea de săruri cu conținut diferit de umiditate, chiar și în cantități foarte mici, precum și materialelor antiderapante, cum ar fi criblura sau nisipul. În combinație cu sistemul confortabil de comandă ISOBUS, IceTiger se transformă într-un dispozitiv de...

UX5201Smartsprayer_Claas_d0_kw_P4211498
21 mai 2021

Mașina de erbicidat inteligentă Amazone UX SmartSprayer Practicarea agriculturii punctiforme la cel mai înalt nivel

În sezonul de primăvară 2021, Amazone va lansa mașina de erbicidat UX 5201 SmartSprayer, cu o lățime de lucru de 36 de metri. În rutina zilnică a unei ferme cu suprafețe mari de teren arabil, aplicarea cu precizie a erbicidelor foliare „verde pe verde”, se realizează în timp real. Tehnologia video de la Bosch detectează buruienile în culturile dispuse în rând, iar motorul xarvio™ Agronomic Decision-making Engine (ADE), produs de BASF Digital Farming Solutions, decide...

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
22 apr. 2021, Hasbergen-Gaste

Grupul AMAZONE își continuă creşterea dinamică

În exerciţiul financiar 2020, Grupul Amazone a depăşit cifra de afaceri de 500 milioane Euro. La nivel mondial, producătorul de maşini agricole și utilaje municipale a realizat o creştere a cifrei de afaceri de 15% față de anul precedent.La nivel de companie, se estimează că cifra de afaceri totală în 2020 este de 537 milioane Euro (în 2019: 467 milioane Euro). Astfel, Amazone a obţinut cele mai mari venituri din istoria de 138 de ani a companiei. În ciuda...