Înapoi

28 iun. 2021

IceTiger – Mai multă precizie pentru serviciile de deszăpezire

Pentru descărcarea pachetului media

IceTiger_ISO_Sole_Claas_d0_kw_P2099697_de_d1_210604
IceTiger dispune de sistemul unic Smart Precision, cu bandă de transport acționată hidraulic, sistem de comandă modern ISOBUS și disc de împrăștiere de precizie.

Prin noul IceTiger complet nou dezvoltat, Amazone oferă acum un distribuitor inovator pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu cel mai înalt grad de precizie. Noua tehnologie de transport cu bandă, permite aplicarea de săruri cu conținut diferit de umiditate, chiar și în cantități foarte mici, precum și materialelor antiderapante, cum ar fi criblura sau nisipul. În combinație cu sistemul confortabil de comandă ISOBUS, IceTiger se transformă într-un dispozitiv de precizie pentru serviciul de deszăpezire.

Inovație: Sistem Smart Precision –
Bandă reglabilă de transport și reglare electrică a punctului de aplicare prin ISOBUS 

O caracteristică unică de echipare este reprezentată de sistemul hidraulic de transport a materialului de împrăștiat, peste banda de transport. Datorită suprafeței late de susținere, materialul de împrăștiere este transportat continuu în direcția unui jgheab, prin care ajunge la discul de împrăștiere, fără înfundare și formarea de punți. Viteza benzii transportoare poate fi reglată cu precizie, rapid sau încet, cu ajutorul unui motor hidraulic, astfel încât chiar și cantități foarte mici de până la 5 g/m² să poată fi aplicate, după cum este necesar. Cu discul de împrăștiere de precizie, sunt posibile lățimi de lucru de la 2 până la 8 m. Astfel, IceTiger este ideal adaptat cerințelor fiecărui domeniu de aplicare. 

În plus, sistemul Smart Precision oferă un avantaj important, prin reglarea electrică a punctului de aplicare prin ISOBUS. Astfel, lățimea dorită de împrăștiere pe partea stângă și pe partea dreaptă, se reglează confortabil din scaunului tractorului. Deplasarea distribuitorului se face în timpul rulajului, printr-un motor de reglare electric. Prin reglarea electrică a punctului de aplicare, se setează automat și cu precizie punctul de aplicare al materialului de împrăștiere, iar împreună cu reglarea automată a turației discului de împrăștiere, asigură un model simetric sau asimetric de împrăștiere. Prin reglarea flexibilă a lățimii de lucru, distribuitorul poate fi reglat cu precizie pe una sau chiar pe două urme de deplasare simultan. În plus, de exemplu în timpul deplasărilor circulare, modelul de împrăștiere triunghiular poate fi deplasat spre interior, astfel încât banda de circulație să fie acoperită optim și complet. 

Pentru sistemul de control ISOBUS, Amazone oferă terminalul AmaTron 4 dezvoltat în plan intern. Chiar și tractoarele care nu sunt compatibile din fabrică cu ISOBUS, pot fi echipate ulterior cu AmaTron 4 pentru serviciul de deszăpezire. Terminalul în stil tabletă dispune de un ecran Multitouch color, de 8 țoli, cu mod de zi și de noapte, un meniu practic de pornire rapidă cu navigare inteligentă prin meniu, precum și marcarea automată a butoanelor printr-un senzor de proximitate. Pentru confort maxim, toate funcțiile din meniul de lucru pot fi controlate cu joy-stick-ul multifuncțional AmaPilot+ sau prin alte joy-stick-uri multifuncționale, compatibile cu ISOBUS.

Opțional: Echipare integrată pentru sare umedă
Opțional, IceTiger poate fi echipat cu un dispozitiv pentru soluție salină, cu o capacitate a rezervorului de 500 l în total, pentru aplicarea sării umede FS30. Substanța solidă și soluția salină sunt amestecate direct în fața discului de împrăștiere, unde alimentarea reglabilă cu soluție salină se face printr-o pompă acționată hidraulic, cu protecție contra funcționării uscate. Prin comparație cu sarea uscată, acest amestec obține o reducere a procentului de sare cu cca 23 %. Pe lângă capacitatea rapidă de dezghețare, se limitează considerabil și pierderile.

Operare inteligentă EasySet 2 – economic și prietenos cu mediul înconjurător 
În echiparea de bază, controlul IceTiger se face printr-un computer de operare conectat la utilaj, EasySet 2. Operarea simplă și intuitivă necesită doar etape scurte de introducere și este optimă pentru utilizarea de catre operatori diferiți. După introducerea dozei de aplicare necesare și a lățimii de lucru dorite, urmează reglarea automată a cantității, în funcție de vitezele alternative de deplasare. Reglarea punctului de aplicare se efectuează manual la utilizarea EasySet 2. Pe suprafețele critice, de exemplu pe poduri sau în zona intersecțiilor, cantitatea de împrăștiere poate fi dublată cu funcția +100 %. În plus, prin apăsarea unui buton, este posibilă și calibrarea lățimii de lucru, a vitezei și a cantității de aplicare. În plus, prin EasySet 2 se poate activa iluminarea de lucru cu LED și girofarurile. Opțional, se poate achiziționa o cameră pentru marșarier cu vedere asupra distribuitoarelor, precum și o cameră aflată în interiorul rezervorului, pentru verificarea nivelului de umplere. 

Rezervor mai mare pentru eficiență ridicată
În versiunea de bază, distribuitorul de material antiderapant IceTiger dispune de o capacitate de încărcare de 1.000 l. Rezervorul cu centru de greutate optim, cu construcție de prindere în 3 puncte, se distinge prin pereții abrupți. Astfel, se evită formarea depunerilor din material de împrăștiere. Opțional, volumul poate fi mărit cu extensii de 300 l, respectiv 600 l, până la o valoare maximă de 1.900 l.
 

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.


Alle

AgXeed_Agbot_4Rad_dx_ax_DSC08357_d1_220613
14 iun. 2022

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp.

UX-Detail_Koffer-im-Fach_d0_kw_P5091656_d1_220511
13 iun. 2022

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat.

Teaser
9 iun. 2022

Tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2 de la AMAZONE

AMAZONE oferă acum un tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul îmn combinație cu semănătoarea tractată și rabatabilă Cirrus 6003-2. Construcția închisă a tăvălugului cu dispunerea în V a cuțitelor reversibile constituie o caracteristică de excepție a echipamentului.

Image-Barometer-20220322-RO
24 mar. 2022

Barometru de imagine al DLG 2021/2022

AMAZONE ocupă încă o dată locul 4 în ceea ce privește DLG-ImageBarometer 2021/2022. Cu un total de 50.8 puncte, AMAZONE este astfel cel mai bun dintre producatorii de mărime medie de echipamente din sectorul tehnologiei agricole,conform evaluărilor.

Produktionsstandort Bramsche
8 mar. 2022

AMAZONE a înregistrat o nouă creștere a cifrei de afaceri

În pofida a încă unui an financiar plin de provocări cauzate de pandemia de coronavirus, grupul AMAZONE a reușit să își continue dezvoltarea și să depășească următorul plafon de 650 milioane Euro.

Prof_hc_Heinz_Dreyer_Amazonen-Werke
21 feb. 2022

Vizionar al tehnologiei agricole, și-a sărbătorit împlinirea a 90 de ani

O viață plină de pasiune pentru Amazone:
Prof. h.c. Univ. Samara R A S Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer

Prof. h.c. Heinz Dreyer, care a fost director general al fabricilor Amazone mult timp, și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare pe data de 19 februarie. El a ajutat la construirea companiei în timpul celei de-a treia generații a familiei Dreyer și a dezvoltat-o în mod semnificativ într-un specialist global în tehnologie agricolă pentru agricultura modernă. De-a lungul...

SafetyKit-Koffer_d0_kw_P9229917
14 ian. 2022

Mereu În siguranță cu Safety Kit

Certificat, durabil și mereu la îndemână: Echipamentul de protecție personală destinat manevrării erbicidelor, sub formă de geantă Safety Kit de la AMAZONE.

C-Mix-Gänsefußschar_1
20 oct. 2021

Prelucrarea plată a solului cu brăzdarul tip picior de gâscă AMAZONE C-Mix

Disponibil acum și în varianta HD foarte rezistentă la uzură: Prelucrarea plată a solului câștigă o importanță tot mai mare, datorită cerințelor sporite privind igiena câmpului și administrării economice a apei din sol. Pe de o parte, semințele de buruieni și cerealele descompuse nu trebuie să fie îngropate în sol, iar pe de altă parte, rădăcinile trebuie să fie tăiate complet.

Galerie (1) Tyrok-8Schar_Fendt_d0_kw_DJI_0213
14 sept. 2021

Un nou produs de referință în gama plugurilor: Plugul reversibil semipurtat AMAZONE Tyrok 400

Mai multă putere prin viteză sporită cu uzură minimă
Odată cu modelul Tyrok 400, Amazone aduce pe piață un plug reversibil semipurtat complet nou, opțional cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de 400 CP. Principalele caracteristici ale acestui plug sunt puterile mai mari, chiar și la sarcini de durată, calitatea perfectă a lucrării și o stabilitate excepțională. În același timp, Tyrok oferă un grad înalt de confort datorită reglării foarte simple...

UX7601_Deutz_d0_kw_DJI_0758_d1_210805
6 sept. 2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m
Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o...

icetiger_claas_d0_kw_P1178963_Medaille
27 aug. 2021

Medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger

În cadrul târgului de specialitate demopark 2021, Amazone a primit medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger. Juriul prestigios de specialitate a răsplătit astfel noul distribuitor, echipat pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu sistemul inovativ Smart Precision.

CatrosXL3003_Messerwalze_X-Cutter-Disc_d0_nr_DJI_0497
20 aug. 2021

Noul X-Cutter-Disc pentru prelucrarea plată a solului

Amazone își extinde posibilitățile de selecție a uneltelor pentru grapa cu disc compact Catros cu noul X-Cutter-Disc. Discul special cu profil în valuri se folosește pentru prelucrarea foarte plată a solului. Forma specială a discului generează o secțiune pe întreaga suprafață, intensă și convine prin intensitatea de amestecare aproape de suprafață pentru o descompunere mai rapidă. Acest lucru asigură condițiile optime pentru cultura următoare.
Prelucrarea...

Galerie (1)
13 aug. 2021

Transformă vântul într-un avantaj

Amazone WindControl este acum disponibil și independent de ArgusTwin
Vântul este omniprezent în întreaga lume și reprezintă o provocare majoră în practica agricolă în ceea ce privește fertilizarea minerală uniformă. Cu sistemul Amazone WindControl, influența vântului asupra modelului de împrăștiere poate fi monitorizată permanent și compensată automat. WindControl poate fi utilizat acum și pentru distribuitoarele purtate ZA-TS și cele tractate ZG-TS, independent...

Ceus3000TX_Deutz_d0_kw_DJI_0589
26 iul. 2021

Combinația grapă-cultivator Ceus 3000-TX și 4000-TX, pentru amestecul perfect

Tăiere, sfărâmare netedă și intensivă, precum și afânare cu amestecare în profunzime
Amazone oferă acum două noi tipuri de combinații de grapă-cultivator tractate, cu lățime de lucru de 3 m și 4 m, în versiune rigidă. Astfel, combinația dintre aceste unelte, poate fi utilizată și pentru ferme mici si mijlocii și cu clase de tractoare începând cu 150 CP. Noile Ceus 3000-TX și Ceus 4000-TX sunt echipate cu un sistem de rulare central și conving prin precizia și...

20210421_Precea_Packer_d0_jm_DJI_0612_d1_210510
15 iul. 2021

Noua grapă rotativă KE 3002-240 de la AMAZONE, cu sistem Rotamix

Amazone oferă o nouă grapă rotativă, pentru puteri mari ale tractorului de până la 240 CP. Noul tip dezvoltat KE 3002-240, cu lățimea de lucru de 3 m și sistem inovator Rotamix, își demonstrează calitățile înprelucrarea intensă a pământului, în special în zonele dificile.


Sistemul Rotamix – scurt, compact și cu două unități de suport suplimentare pentru unelte
KE 3002-240 cu sistemul Rotamix are douăsprezece suporturi de unelte, între care se împarte puterea...

Ceus5000-2TX_ultra_Fendt_d0_kw_P7204379
8 iul. 2021

Ghearele C-Mix-Ultra - Noul dispozitiv de siguranță hidraulic la suprasarcină

Siguranță sporită în utilizare cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru cultivatorul cu discuri Cenius și combinația de grapă-cultivator Ceus
Amazone își extinde gama de utilaje cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru seria de cultivatoare tractate Cenius-2TX cu lățimi de lucru între 4 și 8 m și pentru combinația tractată de grapă-cultivator Ceus-2TX, disponibilă cu lățimi de lucru între 4 și 7 m. Noul sistem de gheare este echipat cu un dispozitiv automat de...

IceTiger_ISO_Sole_Claas_Einsatz_d0_kw_P2099655_de_d1_210602
28 iun. 2021

IceTiger – Mai multă precizie pentru serviciile de deszăpezire

Prin noul IceTiger complet nou dezvoltat, Amazone oferă acum un distribuitor inovator pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu cel mai înalt grad de precizie. Noua tehnologie de transport cu bandă, permite aplicarea de săruri cu conținut diferit de umiditate, chiar și în cantități foarte mici, precum și materialelor antiderapante, cum ar fi criblura sau nisipul. În combinație cu sistemul confortabil de comandă ISOBUS, IceTiger se transformă într-un dispozitiv de...

UX5201Smartsprayer_Claas_d0_kw_P4211498
21 mai 2021

Mașina de erbicidat inteligentă Amazone UX SmartSprayer Practicarea agriculturii punctiforme la cel mai înalt nivel

În sezonul de primăvară 2021, Amazone va lansa mașina de erbicidat UX 5201 SmartSprayer, cu o lățime de lucru de 36 de metri. În rutina zilnică a unei ferme cu suprafețe mari de teren arabil, aplicarea cu precizie a erbicidelor foliare „verde pe verde”, se realizează în timp real. Tehnologia video de la Bosch detectează buruienile în culturile dispuse în rând, iar motorul xarvio™ Agronomic Decision-making Engine (ADE), produs de BASF Digital Farming Solutions, decide...

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
22 apr. 2021, Hasbergen-Gaste

Grupul AMAZONE își continuă creşterea dinamică

În exerciţiul financiar 2020, Grupul Amazone a depăşit cifra de afaceri de 500 milioane Euro. La nivel mondial, producătorul de maşini agricole și utilaje municipale a realizat o creştere a cifrei de afaceri de 15% față de anul precedent.La nivel de companie, se estimează că cifra de afaceri totală în 2020 este de 537 milioane Euro (în 2019: 467 milioane Euro). Astfel, Amazone a obţinut cele mai mari venituri din istoria de 138 de ani a companiei. În ciuda...