Înapoi

6 sept. 2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Pentru descărcarea pachetului media
Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m

Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o lățime de lucru de până la 42 m cu manevrabilitate bună și stabilitatea ridicată a unei mașini de erbicidat cu o singură axă. Cu o construcție complet nouă a cadrului, noile modele reduc decalajul dintre cea mai mare mașină de erbicidat cu o singură axă Amazone până în prezent cu 6.200 l și mașina de erbicidat în tandem cu 11.200 l. Echipată cu toate tehnologiile inovatoare Amazone pentru protecția culturilor în viitor, acestea reprezintă cea mai mare precizie, rezistență la impact și rentabilitate.


Volumul maxim în forma sa cea mai compactă și manevrabilă 
Cadrul nou dezvoltat al modelelor UX 7601 Super și UX 8601 Super conduce ca o unitate continuă de la axă direct la dispozitivul de prindere inferior standard. Forma cadrului înclinat în față permite o distribuție ideală a greutății mașinii de erbicidat. Astfel, se utilizează în mod optim sarcina admisibilă pe osie și pe suport. Accentul este pus în special pe noul concept de cadru. Acest lucru asigură un nivel ridicat de stabilitate chiar și în pante și în viraje. În același timp, cadrul are o gardă mare la sol. Cu o acoperire opțională a părții inferioare a caroseriei, populațiile de plante mari și sensibile sunt protejate. Un alt plus: Datorită cadrului dintr-o singură bucată, fără o bară de tracțiune separată, noul UX Super are o greutate proprie relativ redusă și o sarcină utilă mare.

Forma îngustă a rezervorului de substanță de pulverizat, cu rezervoarele de apă de clătire atașate lateral la stânga și la dreapta cadrului, contribuie la un comportament sigur la conducere, în special atunci când rezervorul este parțial umplut. Un alt mare avantaj în cazul recipientului din polietilenă este forma foarte rotundă și pereții interiori și exteriori deosebit de netezi, care, în general, permit o curățare foarte simplă. Datorită geometriei inteligente, se poate renunța complet la pereții ondulați care sunt dificil de curățat.


Sistem de cuplare Super L3 cu amortizare de 4 ori, acum cu lățime de lucru de până la 42 m 
Pentru cerințe ridicate, sistemul de cuplare Super L3 cu o lățime de lucru de 39, 40 sau 42 m este disponibil pentru cele două noi UX-uri. Important: Cu puncte de pliere la 12, 24 și 33 m și îmbinări reductoare disponibile opțional pe brațul final, această legătură Super L3 oferă flexibilitate maximă pentru utilizarea cu lățimi de lucru reduse. Plierea unilaterală până la brațul interior pentru evitarea obstacolelor este, de asemenea, un mare avantaj.

Brațele foarte stabile și ușoare în același timp în construcție profilată și articulațiile de deviere pretensionate hidraulic la brațele de capăt, care sunt realizate în întregime din aluminiu, asigură o poziție a brațului deosebit de silențioasă. În plus, noile variante de cuplare Super L3 cu o lățime de lucru de 39 până la 42 m sunt echipate standard cu ghidajul de cuplare activ ContourControl și sistemul activ de amortizare a vibrațiilor SwingStop.

Caracteristica specială: datorită unui sistem de pliere, rampa în poziția de transport este încă compact și nu se proiectează înainte dincolo de pulverizator. Rampa Super-L pliată stă în siguranță și tensionată cu arc într-un suport de cuplare special dezvoltat. Prin urmare, nu există nicio daună, care apare adesea din cauza călătoriilor de transport, la Amazone.

Cele două noi tipuri UX 7601 și 8601 sunt, de asemenea, disponibile cu lățimi de lucru mai mici ale rampelor Super-L2 și Super-L3.


Pompe puternice, fără compromisuri 
Performanța excelentă de agitare cu volumele mari ale rezervorului este asigurată de două pompe puternice cu piston și diafragmă cu 250 l/min (pompa de pulverizare) și 350 l/min (pompa agitatoare). Tehnologia foarte fiabilă a pompei cu membrană piston permite în mod constant rate ridicate de livrare, indiferent de presiunea de pulverizare. Chiar și la presiuni mari ale sistemului, există întotdeauna rate de agitare și rate de aplicare constant ridicate. În plus, pompele cu membrană piston se autoamorsează, ceea ce face ca întregul circuit al lichidului de pulverizare să fie construit foarte simplu și pe distanțe scurte. Acest lucru oferă, de asemenea, o bază esențială pentru o curățare rapidă și temeinică. Generația de pompe nou dezvoltată are, de asemenea, diametre mai mari ale pistonului, astfel încât diafragmele sunt mai puțin solicitate mecanic. Acest lucru asigură o durată de viață foarte lungă, cu întreținere minimă.

Pompa de pulverizare și pompa agitatorului pot fi acționate selectiv printr-un arbore cardanic sau hidraulic. Un detaliu foarte util: Unitatea de acționare a pompei hidraulice, care este complet integrată în funcționarea ISOBUS, reglează viteza necesară a pompei complet automat, în funcție de starea de funcționare.


Confort maxim de operare în SmartCenter 
În plus față de suprafața enormă, cele două noi modele UX Super se concentrează, de asemenea, pe reducerea efortului șoferului. Sub capacul din partea stângă a vehiculului, centrul de setare SmartCenter cu supapa de control completă este mascat în siguranță. În plus, aici se află și rezervorul de umplere de înaltă performanță de 60 de litri. SmartCenter oferă soluția ideală pentru fiecare cerință a clientului: Pe lângă pachetul standard, care poate fi operat complet manual, este disponibil și pachetul inteligent de simplu Comfort cu Twin Terminal 3.0. Acesta include oprirea automată a umplerii pentru umplerea prin aspirație și sub presiune, controlul automat al agitatorului în funcție de nivel și programe de curățare controlate de la distanță. Confortul maxim este inclus în pachetul Comfort plus cu terminalul tactil sensibil la presiune pentru operarea mașinii cu procese de umplere și curățare complet automatizate.


Performanță maximă cu High Flow
UX 7601 Super și UX 8601 Super pot fi echipate cu sistemul opțional HighFlow+ pentru a garanta o aplicare eficientă cu o rată de aplicare suficientă pentru lățimi de lucru foarte mari și, în același timp, viteze mari de lucru. Tehnologia inteligentă de control face posibilă utilizarea ambelor pompe pentru operațiunea de pulverizare și, cu toate acestea, este disponibilă o putere ridicată a agitatorului pentru un lichid de pulverizare omogen. Toate componentele sistemului HighFlow+ sunt complet integrate în procesele de curățare.