Înapoi

6 sept. 2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Pentru descărcarea pachetului media
Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m

Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o lățime de lucru de până la 42 m cu manevrabilitate bună și stabilitatea ridicată a unei mașini de erbicidat cu o singură axă. Cu o construcție complet nouă a cadrului, noile modele reduc decalajul dintre cea mai mare mașină de erbicidat cu o singură axă Amazone până în prezent cu 6.200 l și mașina de erbicidat în tandem cu 11.200 l. Echipată cu toate tehnologiile inovatoare Amazone pentru protecția culturilor în viitor, acestea reprezintă cea mai mare precizie, rezistență la impact și rentabilitate.


Volumul maxim în forma sa cea mai compactă și manevrabilă 
Cadrul nou dezvoltat al modelelor UX 7601 Super și UX 8601 Super conduce ca o unitate continuă de la axă direct la dispozitivul de prindere inferior standard. Forma cadrului înclinat în față permite o distribuție ideală a greutății mașinii de erbicidat. Astfel, se utilizează în mod optim sarcina admisibilă pe osie și pe suport. Accentul este pus în special pe noul concept de cadru. Acest lucru asigură un nivel ridicat de stabilitate chiar și în pante și în viraje. În același timp, cadrul are o gardă mare la sol. Cu o acoperire opțională a părții inferioare a caroseriei, populațiile de plante mari și sensibile sunt protejate. Un alt plus: Datorită cadrului dintr-o singură bucată, fără o bară de tracțiune separată, noul UX Super are o greutate proprie relativ redusă și o sarcină utilă mare.

Forma îngustă a rezervorului de substanță de pulverizat, cu rezervoarele de apă de clătire atașate lateral la stânga și la dreapta cadrului, contribuie la un comportament sigur la conducere, în special atunci când rezervorul este parțial umplut. Un alt mare avantaj în cazul recipientului din polietilenă este forma foarte rotundă și pereții interiori și exteriori deosebit de netezi, care, în general, permit o curățare foarte simplă. Datorită geometriei inteligente, se poate renunța complet la pereții ondulați care sunt dificil de curățat.


Sistem de cuplare Super L3 cu amortizare de 4 ori, acum cu lățime de lucru de până la 42 m 
Pentru cerințe ridicate, sistemul de cuplare Super L3 cu o lățime de lucru de 39, 40 sau 42 m este disponibil pentru cele două noi UX-uri. Important: Cu puncte de pliere la 12, 24 și 33 m și îmbinări reductoare disponibile opțional pe brațul final, această legătură Super L3 oferă flexibilitate maximă pentru utilizarea cu lățimi de lucru reduse. Plierea unilaterală până la brațul interior pentru evitarea obstacolelor este, de asemenea, un mare avantaj.

Brațele foarte stabile și ușoare în același timp în construcție profilată și articulațiile de deviere pretensionate hidraulic la brațele de capăt, care sunt realizate în întregime din aluminiu, asigură o poziție a brațului deosebit de silențioasă. În plus, noile variante de cuplare Super L3 cu o lățime de lucru de 39 până la 42 m sunt echipate standard cu ghidajul de cuplare activ ContourControl și sistemul activ de amortizare a vibrațiilor SwingStop.

Caracteristica specială: datorită unui sistem de pliere, rampa în poziția de transport este încă compact și nu se proiectează înainte dincolo de pulverizator. Rampa Super-L pliată stă în siguranță și tensionată cu arc într-un suport de cuplare special dezvoltat. Prin urmare, nu există nicio daună, care apare adesea din cauza călătoriilor de transport, la Amazone.

Cele două noi tipuri UX 7601 și 8601 sunt, de asemenea, disponibile cu lățimi de lucru mai mici ale rampelor Super-L2 și Super-L3.


Pompe puternice, fără compromisuri 
Performanța excelentă de agitare cu volumele mari ale rezervorului este asigurată de două pompe puternice cu piston și diafragmă cu 250 l/min (pompa de pulverizare) și 350 l/min (pompa agitatoare). Tehnologia foarte fiabilă a pompei cu membrană piston permite în mod constant rate ridicate de livrare, indiferent de presiunea de pulverizare. Chiar și la presiuni mari ale sistemului, există întotdeauna rate de agitare și rate de aplicare constant ridicate. În plus, pompele cu membrană piston se autoamorsează, ceea ce face ca întregul circuit al lichidului de pulverizare să fie construit foarte simplu și pe distanțe scurte. Acest lucru oferă, de asemenea, o bază esențială pentru o curățare rapidă și temeinică. Generația de pompe nou dezvoltată are, de asemenea, diametre mai mari ale pistonului, astfel încât diafragmele sunt mai puțin solicitate mecanic. Acest lucru asigură o durată de viață foarte lungă, cu întreținere minimă.

Pompa de pulverizare și pompa agitatorului pot fi acționate selectiv printr-un arbore cardanic sau hidraulic. Un detaliu foarte util: Unitatea de acționare a pompei hidraulice, care este complet integrată în funcționarea ISOBUS, reglează viteza necesară a pompei complet automat, în funcție de starea de funcționare.


Confort maxim de operare în SmartCenter 
În plus față de suprafața enormă, cele două noi modele UX Super se concentrează, de asemenea, pe reducerea efortului șoferului. Sub capacul din partea stângă a vehiculului, centrul de setare SmartCenter cu supapa de control completă este mascat în siguranță. În plus, aici se află și rezervorul de umplere de înaltă performanță de 60 de litri. SmartCenter oferă soluția ideală pentru fiecare cerință a clientului: Pe lângă pachetul standard, care poate fi operat complet manual, este disponibil și pachetul inteligent de simplu Comfort cu Twin Terminal 3.0. Acesta include oprirea automată a umplerii pentru umplerea prin aspirație și sub presiune, controlul automat al agitatorului în funcție de nivel și programe de curățare controlate de la distanță. Confortul maxim este inclus în pachetul Comfort plus cu terminalul tactil sensibil la presiune pentru operarea mașinii cu procese de umplere și curățare complet automatizate.


Performanță maximă cu High Flow
UX 7601 Super și UX 8601 Super pot fi echipate cu sistemul opțional HighFlow+ pentru a garanta o aplicare eficientă cu o rată de aplicare suficientă pentru lățimi de lucru foarte mari și, în același timp, viteze mari de lucru. Tehnologia inteligentă de control face posibilă utilizarea ambelor pompe pentru operațiunea de pulverizare și, cu toate acestea, este disponibilă o putere ridicată a agitatorului pentru un lichid de pulverizare omogen. Toate componentele sistemului HighFlow+ sunt complet integrate în procesele de curățare.

Alle

AgXeed_Agbot_4Rad_dx_ax_DSC08357_d1_220613
14 iun. 2022

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp.

UX-Detail_Koffer-im-Fach_d0_kw_P5091656_d1_220511
13 iun. 2022

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat.

Teaser
9 iun. 2022

Tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2 de la AMAZONE

AMAZONE oferă acum un tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul îmn combinație cu semănătoarea tractată și rabatabilă Cirrus 6003-2. Construcția închisă a tăvălugului cu dispunerea în V a cuțitelor reversibile constituie o caracteristică de excepție a echipamentului.

Image-Barometer-20220322-RO
24 mar. 2022

Barometru de imagine al DLG 2021/2022

AMAZONE ocupă încă o dată locul 4 în ceea ce privește DLG-ImageBarometer 2021/2022. Cu un total de 50.8 puncte, AMAZONE este astfel cel mai bun dintre producatorii de mărime medie de echipamente din sectorul tehnologiei agricole,conform evaluărilor.

Produktionsstandort Bramsche
8 mar. 2022

AMAZONE a înregistrat o nouă creștere a cifrei de afaceri

În pofida a încă unui an financiar plin de provocări cauzate de pandemia de coronavirus, grupul AMAZONE a reușit să își continue dezvoltarea și să depășească următorul plafon de 650 milioane Euro.

Prof_hc_Heinz_Dreyer_Amazonen-Werke
21 feb. 2022

Vizionar al tehnologiei agricole, și-a sărbătorit împlinirea a 90 de ani

O viață plină de pasiune pentru Amazone:
Prof. h.c. Univ. Samara R A S Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer

Prof. h.c. Heinz Dreyer, care a fost director general al fabricilor Amazone mult timp, și-a sărbătorit cea de-a 90-a aniversare pe data de 19 februarie. El a ajutat la construirea companiei în timpul celei de-a treia generații a familiei Dreyer și a dezvoltat-o în mod semnificativ într-un specialist global în tehnologie agricolă pentru agricultura modernă. De-a lungul...

SafetyKit-Koffer_d0_kw_P9229917
14 ian. 2022

Mereu În siguranță cu Safety Kit

Certificat, durabil și mereu la îndemână: Echipamentul de protecție personală destinat manevrării erbicidelor, sub formă de geantă Safety Kit de la AMAZONE.

C-Mix-Gänsefußschar_1
20 oct. 2021

Prelucrarea plată a solului cu brăzdarul tip picior de gâscă AMAZONE C-Mix

Disponibil acum și în varianta HD foarte rezistentă la uzură: Prelucrarea plată a solului câștigă o importanță tot mai mare, datorită cerințelor sporite privind igiena câmpului și administrării economice a apei din sol. Pe de o parte, semințele de buruieni și cerealele descompuse nu trebuie să fie îngropate în sol, iar pe de altă parte, rădăcinile trebuie să fie tăiate complet.

Galerie (1) Tyrok-8Schar_Fendt_d0_kw_DJI_0213
14 sept. 2021

Un nou produs de referință în gama plugurilor: Plugul reversibil semipurtat AMAZONE Tyrok 400

Mai multă putere prin viteză sporită cu uzură minimă
Odată cu modelul Tyrok 400, Amazone aduce pe piață un plug reversibil semipurtat complet nou, opțional cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de 400 CP. Principalele caracteristici ale acestui plug sunt puterile mai mari, chiar și la sarcini de durată, calitatea perfectă a lucrării și o stabilitate excepțională. În același timp, Tyrok oferă un grad înalt de confort datorită reglării foarte simple...

UX7601_Deutz_d0_kw_DJI_0758_d1_210805
6 sept. 2021

Cea mai mare forță de impact și precizie pe o singură axă

Noua dimensiune: Mașină de erbicidat tractată Amazone UX Super, cu un volum real de până la 9.000 l și o lățime de lucru de 42 m
Amazone extinde familia de mașini de erbicidat tractate pentru remorci UX pentru a include modelul de înaltă performanță UX 7601 Super cu 8.000 l și UX 8601 Super cu 9.000 l volum real. Datorită continuității constante a designului compact al mașinii Amazone, noile modele combină o capacitate a rezervorului de până la 9.000 l și o...

icetiger_claas_d0_kw_P1178963_Medaille
27 aug. 2021

Medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger

În cadrul târgului de specialitate demopark 2021, Amazone a primit medalia de argint demopark pentru distribuitorul de material antiderapant IceTiger. Juriul prestigios de specialitate a răsplătit astfel noul distribuitor, echipat pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu sistemul inovativ Smart Precision.

CatrosXL3003_Messerwalze_X-Cutter-Disc_d0_nr_DJI_0497
20 aug. 2021

Noul X-Cutter-Disc pentru prelucrarea plată a solului

Amazone își extinde posibilitățile de selecție a uneltelor pentru grapa cu disc compact Catros cu noul X-Cutter-Disc. Discul special cu profil în valuri se folosește pentru prelucrarea foarte plată a solului. Forma specială a discului generează o secțiune pe întreaga suprafață, intensă și convine prin intensitatea de amestecare aproape de suprafață pentru o descompunere mai rapidă. Acest lucru asigură condițiile optime pentru cultura următoare.
Prelucrarea...

Galerie (1)
13 aug. 2021

Transformă vântul într-un avantaj

Amazone WindControl este acum disponibil și independent de ArgusTwin
Vântul este omniprezent în întreaga lume și reprezintă o provocare majoră în practica agricolă în ceea ce privește fertilizarea minerală uniformă. Cu sistemul Amazone WindControl, influența vântului asupra modelului de împrăștiere poate fi monitorizată permanent și compensată automat. WindControl poate fi utilizat acum și pentru distribuitoarele purtate ZA-TS și cele tractate ZG-TS, independent...

Ceus3000TX_Deutz_d0_kw_DJI_0589
26 iul. 2021

Combinația grapă-cultivator Ceus 3000-TX și 4000-TX, pentru amestecul perfect

Tăiere, sfărâmare netedă și intensivă, precum și afânare cu amestecare în profunzime
Amazone oferă acum două noi tipuri de combinații de grapă-cultivator tractate, cu lățime de lucru de 3 m și 4 m, în versiune rigidă. Astfel, combinația dintre aceste unelte, poate fi utilizată și pentru ferme mici si mijlocii și cu clase de tractoare începând cu 150 CP. Noile Ceus 3000-TX și Ceus 4000-TX sunt echipate cu un sistem de rulare central și conving prin precizia și...

20210421_Precea_Packer_d0_jm_DJI_0612_d1_210510
15 iul. 2021

Noua grapă rotativă KE 3002-240 de la AMAZONE, cu sistem Rotamix

Amazone oferă o nouă grapă rotativă, pentru puteri mari ale tractorului de până la 240 CP. Noul tip dezvoltat KE 3002-240, cu lățimea de lucru de 3 m și sistem inovator Rotamix, își demonstrează calitățile înprelucrarea intensă a pământului, în special în zonele dificile.


Sistemul Rotamix – scurt, compact și cu două unități de suport suplimentare pentru unelte
KE 3002-240 cu sistemul Rotamix are douăsprezece suporturi de unelte, între care se împarte puterea...

Ceus5000-2TX_ultra_Fendt_d0_kw_P7204379
8 iul. 2021

Ghearele C-Mix-Ultra - Noul dispozitiv de siguranță hidraulic la suprasarcină

Siguranță sporită în utilizare cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru cultivatorul cu discuri Cenius și combinația de grapă-cultivator Ceus
Amazone își extinde gama de utilaje cu noul sistem de gheare C-Mix-Ultra pentru seria de cultivatoare tractate Cenius-2TX cu lățimi de lucru între 4 și 8 m și pentru combinația tractată de grapă-cultivator Ceus-2TX, disponibilă cu lățimi de lucru între 4 și 7 m. Noul sistem de gheare este echipat cu un dispozitiv automat de...

IceTiger_ISO_Sole_Claas_Einsatz_d0_kw_P2099655_de_d1_210602
28 iun. 2021

IceTiger – Mai multă precizie pentru serviciile de deszăpezire

Prin noul IceTiger complet nou dezvoltat, Amazone oferă acum un distribuitor inovator pentru împrăștierea sării și a soluției saline cu cel mai înalt grad de precizie. Noua tehnologie de transport cu bandă, permite aplicarea de săruri cu conținut diferit de umiditate, chiar și în cantități foarte mici, precum și materialelor antiderapante, cum ar fi criblura sau nisipul. În combinație cu sistemul confortabil de comandă ISOBUS, IceTiger se transformă într-un dispozitiv de...

UX5201Smartsprayer_Claas_d0_kw_P4211498
21 mai 2021

Mașina de erbicidat inteligentă Amazone UX SmartSprayer Practicarea agriculturii punctiforme la cel mai înalt nivel

În sezonul de primăvară 2021, Amazone va lansa mașina de erbicidat UX 5201 SmartSprayer, cu o lățime de lucru de 36 de metri. În rutina zilnică a unei ferme cu suprafețe mari de teren arabil, aplicarea cu precizie a erbicidelor foliare „verde pe verde”, se realizează în timp real. Tehnologia video de la Bosch detectează buruienile în culturile dispuse în rând, iar motorul xarvio™ Agronomic Decision-making Engine (ADE), produs de BASF Digital Farming Solutions, decide...

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
22 apr. 2021, Hasbergen-Gaste

Grupul AMAZONE își continuă creşterea dinamică

În exerciţiul financiar 2020, Grupul Amazone a depăşit cifra de afaceri de 500 milioane Euro. La nivel mondial, producătorul de maşini agricole și utilaje municipale a realizat o creştere a cifrei de afaceri de 15% față de anul precedent.La nivel de companie, se estimează că cifra de afaceri totală în 2020 este de 537 milioane Euro (în 2019: 467 milioane Euro). Astfel, Amazone a obţinut cele mai mari venituri din istoria de 138 de ani a companiei. În ciuda...