Înapoi

18.02.2021, Hasbergen-Gaste

Amazone își completează gama cu tavalugi Tigges

Pentru descărcarea pachetului media

În decembrie 2020, Amazonen-Werke a început o colaborare cu Gebr. Tigges GmbH & Co. KG în Oelde. Tigges este cunoscut de generații în tehnologia agricolă pentru tehnologia de reconsolidare și rulare profesională și va completa în viitor gama de produse Amazone din acest segment. Acest lucru înseamnă că partenerii de vânzări și clienții Amazone vor putea, în viitor, să se bazeze pe mulți ani de experiență a unui specialist în ceea ce privește reconsolidarea țintă și specifică a solului după transformare sau afânare profundă a solului.

Frontpacker_Tigges_Amazone_DSC02250_d1_210216
Frontpacker_Tigges_Amazone_DSC02239_d1_210216

Pentru utilizarea cu plugul, gama largă de tavalugi Tigges poate fi utilizată acum prin Amazone. Portofoliul include ambele tavalugi individuali, la cerere ca reversibili cu role cu came suplimentare pentru o mai bună destrămare, și tavalugi dublii. În plus față de două diametre ale inelului turnat de 900 mm și 700 mm, sunt disponibile și profiluri inelare diferite și lățimi ale umerilor. Diametre mari cu un profil larg își arată avantajele pe solurile ușoare, în timp ce inelele mai mici, cu o muchie de tăiere îngustă, sunt potrivite pentru zdrobirea de bulgări grosiere pentru reconsolidarea mai profundă pe soluri grele.

În special atunci când se utilizează plugul în primăvară, o bună reconsolidare a solului este de o mare importanță pentru a reduce evaporarea apei și pentru a crea un pat germinativ pregătit în mod optim. Orice lățime de lucru poate fi servită aici, de la plugul cu 3 trupițe la plugul cu 6 trupițe. Gama de produse pentru plugurile mari semi-purate se extinde până la o lățime de lucru de 465 cm, prin care tavalugi cu o lățime de transport mai mare de 3 m pot fi furnizate opțional cu un dispozitiv de rulare rutieră, care poate fi coborât hidraulic.

Un preparator frontal, cu tavalug pasiv este, de asemenea, disponibil pentru combinație cu tehnologia de însămânțare Amazone. La arat sau la însămânțarea mulci, tavalugul  realizează reconsolidarea și pregătirea optimă pentru însămânțarea ulterioară atunci când este montat frontal.

Toată gama de tavalugi Tigges sunt disponibile în designul inconfundabil Amazone și formează astfel o unitate imbatabilă cu plugurile și semănătoarele corespunzătoare nu numai din punct de vedere tehnic, ci și vizual.
 

Alle

UX5201Smartsprayer_Claas_d0_kw_P4211498
21.05.2021

Mașina de erbicidat inteligentă Amazone UX SmartSprayer Practicarea agriculturii punctiforme la cel mai înalt nivel

În sezonul de primăvară 2021, Amazone va lansa mașina de erbicidat UX 5201 SmartSprayer, cu o lățime de lucru de 36 de metri. În rutina zilnică a unei ferme cu suprafețe mari de teren arabil, aplicarea cu precizie a erbicidelor foliare „verde pe verde”, se realizează în timp real. Tehnologia video de la Bosch detectează buruienile în culturile dispuse în rând, iar motorul xarvio™ Agronomic Decision-making Engine (ADE), produs de BASF Digital Farming Solutions, decide...

Amazone_Pantera 4503_Profihopper 1250_Precea 4500-2CC Super
22.04.2021, Hasbergen-Gaste

Grupul AMAZONE își continuă creşterea dinamică

În exerciţiul financiar 2020, Grupul Amazone a depăşit cifra de afaceri de 500 milioane Euro. La nivel mondial, producătorul de maşini agricole și utilaje municipale a realizat o creştere a cifrei de afaceri de 15% față de anul precedent.La nivel de companie, se estimează că cifra de afaceri totală în 2020 este de 537 milioane Euro (în 2019: 467 milioane Euro). Astfel, Amazone a obţinut cele mai mari venituri din istoria de 138 de ani a companiei. În ciuda...