AMAZONE - România

Richtig gute Arbeit! Der Hektor von Amazone

Richtig gute Arbeit! Der Hektor von Amazone (1) Hektor_NewHolland_d0_kw_DJI_0311_d1_190717

Mit dem Hektor bietet AMAZONE einen Aufsattel-Drehpflug mit 6 bis 8 Scharen und mechanischer Arbeitsbreitenverstellung von 38 bis 50 cm an. Konzipiert für anspruchsvolle Einsatzbedingungen sowie mit einfacher Handhabung und Einstellung ist der Hektor ein robuster Pflug mit hoher Einsatzsicherheit.


Die Merkmale:

  • 6-, 7- oder 8-scharig
  • Für Traktoren bis 265 kW/360 PS
  • Hochfestes Rahmenrohr 150 x 150 x 12 mm
  • Serienmäßige hydraulische Vorderfurcheneinstellung
  • Scherbolzen-Steinsicherung oder hydraulische NonStop-­Steinsicherung

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp.

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.