AMAZONE - România

Pflugeinstellung

Hektor-Detail5_rdax_134x300.jpg

Komfortabel bis ins Detail

Da die Pflugeinstellungen besonders komfortabel vor­zunehmen sind, können permanent sehr gute Arbeits­ergebnisse erzielt werden. Ein optimal eingestellter Pflug ­reduziert zudem den Kraftstoffverbrauch und den Verschleiß. Die Einstellung des Hektor erfolgt werkzeuglos, komfortabel und übersichtlich in drei Schritten.


  1. Am Aufsattelrad wird die Arbeitstiefe stufenlos und ohne Werkzeug eingestellt.
  2. Die Einstellung der Pflugneigung erfolgt werkzeuglos und für die rechte und linke Seite getrennt.
  3. Die serienmäßige hydraulische Vorderfurchenein­stellung ändert direkt und reaktionsschnell die Arbeitsbreite des ersten Pflugkörpers und passt diese an das Spurinnenmaß des Traktors an. Dies sorgt für einen sauberen Furchenanschluss und ist besonders praktisch bei wechselnden Böden und Traktoren.
  • Sehr praktisch bei oft wechselnden Traktoren oder in Hanglagen
  • Besonders sauberer Furchenanschluss

Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră.

Necrolog

La data de 17.02.2023, a încetat din viață acționarul și directorul nostru general, Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer la vârsta de 90 de ani. A plecat dintre noi un inventator de excepție în domeniul tehnologiei agricole și un antreprenor de familie pasionat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.