AMAZONE - România

Nie wieder abschmieren – dank wartungsfreier Scheibenlagerung

Catros_11_2017_05_rdax_170x122.jpg

Ein Abschmieren der Scheibenlagerung ist nicht erforderlich, was den Gesamtwartungsaufwand deutlich reduziert. Gleitringdichtungen werden seit Jahrzehnten im Baumaschinenbereich zur Abdichtung von Laufwerksrollen bei Gleiskettenfahrzeugen eingesetzt und arbeiten auch dort unter härtesten Einsatzbedingungen absolut zuverlässig.

  1. 2-reihiges Schrägkugellager
  2. 2 x Rollkörper (O-Ring)
  3. 2 x Gussringe mit Gleitfläche
  4. Gleitringdichtung eingebaut in konische Aufnahmen
  5. Getriebeölfüllung
  6. 1.000.000-fach bewährt!

„Sehr positiv ist, dass die kompletten Scheibenlager nicht abgeschmiert werden müssen.“
(Agrartechnik · 08/2012)

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp.

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.