AMAZONE - România

Neigungssensor für stark hügeliges Gelände

Neigungssensor_rdax_170x82.jpg

Beim ZA-V Profis werden mögliche Einflüsse durch Schwerkraftverlagerungen während der Fahrt mit Hilfe einer Neigungssensorik bei den Messungen berücksichtigt: Ein zweiachsiger Neigungssensor, der die Neigung nach vorne und hinten sowie nach links und rechts erfasst, korrigiert Messfehler, die bei Bergauf- und Bergabfahrt oder beim Fahren am ­Seitenhang entstehen können.


„Ein Neigungssensor korrigiert Messungenauigkeiten in ­hügeligem Gelände. Seine Daten gibt Amazone in der ­Tronic-Variante (ISO-Bus) auch im Bedienterminal optisch durch eine Wasserwaage aus, so dass man den Streuer ­optimal einstellen kann – super.“

(„profi“ – Praxistest Düngerstreuer ZA-V 2700 Profis Tronic · 01/2017)

Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră.

Necrolog

La data de 17.02.2023, a încetat din viață acționarul și directorul nostru general, Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer la vârsta de 90 de ani. A plecat dintre noi un inventator de excepție în domeniul tehnologiei agricole și un antreprenor de familie pasionat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.