Căutare dealer

PROINVEST SRL

BogdanCotea
Podul Vechi, Nr. 3, Corp C1, et. 1 140073 Alexandria, jud. Teleorman
Romania

Sigma CVM Romania S.R.L

Str. Biharia 26
RO - 013981 Bucuresti
Romania

SERV CLASS SRL

EugenGruia
810166 Braila
Romania

TEHNOLAND SRL

LiviuColeasa
Jud. Ialomita 925300 Urziceni
Romania

URSA MARE COMPROD SRL

Laur Macovei
720008 Loc. Scheia
Romania

S.C. AGROWEST BMB S.R.L.

AkosBajcsi
Jud. Covasna 654/C
527070 Cernat
Romania

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.

Nou: Semănătoare prășitoare de precizie tractată AMAZONE Precea-TCC

AMAZONE își extinde acum gama de echipamente de semănat de precizie, cu utilajele tractate Precea 9000-TCC și 12000-TCC, cu lățime de lucru de 9 și 12 m. Versiunea special dezvoltată pentru antreprenori și ferme mari impresionează prin dozarea puternică prin suprapresiune, dimensiunea mare a buncărului și sistemul inovator de alimentare centrală cu semințe Central Seed Supply. Plasarea foarte precisă a semințelor asigură o răsărire uniforma, chiar și la viteze de lucru...

Noul plug reversibil semi-purtat Tyrok 400 Onland de la AMAZONE

AMAZONE oferă acum și plugul reversibil semi-purtat Tyrok 400, pentru arătură Onland. Tyrok Onland oferă un grad ridicat de flexibilitate datorită schimbării rapide și convenabile între funcționarea Onland și brazdă. Noile tipuri de produse sunt disponibile la alegere cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de până la 400 CP.

Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.