AMAZONE - România

Flex-Klappungen

UX5201_Fendt_d0_kw_4380_d1_170814_rdax_170x78.jpg

Mit der Flex-Klappung 1 und Flex-Klappung 2 bietet AMAZONE zwei elektrohydraulische Gestängeklappungen an. Die Gestänge sind an jeder Klappstelle mit einem elektrohydraulischen Steuerblock ausgestattet, der direkt über die Maschinen-Software angesteuert wird. Dadurch sind sehr schnelle Klappvorgänge möglich. Sobald der erste Ausleger zu ca. 70 % aus- bzw. eingeklappt ist beginnt automatisch der nächste Ein- bzw. Aus-Klappvorgang.


Flex-Klappung 1
Neben den bereits beschriebenen Vorteilen bietet die Flex-Klappung 1 folgende Funktionen:

  • Höheneinstellung
  • Aus-/Einklappung
  • Einseitige Klappung mit reduzierter Fahrgeschwindigkeit (max. 6 km/h)
  • Gestängereduzierung
  • Neigungseinstellung


Flex-Klappung 2
Zusätzlich zu den bereits genannten Vorteilen bietet Flex-Klappung 2 folgende Funktionen:

  • Einseitige/beidseitige Gestängeanwinkelung
  • Einseitige/beidseitige Gestängeabwinkelung


„Um die Klappung zu beschleunigen, hat AMAZONE die einfache Folgeschaltung durch einen sensorgesteuerten Ablauf ersetzt. Damit haben wir schnelle 19 Sekunden fürs Aus- und 27 Sekunden fürs Einklappen gestoppt – prima!“
(„profi“ - Fahrbericht Amazone UX 5201 Super - 10/2017)

Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră.

Necrolog

La data de 17.02.2023, a încetat din viață acționarul și directorul nostru general, Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer la vârsta de 90 de ani. A plecat dintre noi un inventator de excepție în domeniul tehnologiei agricole și un antreprenor de familie pasionat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.