AMAZONE - România

DistanceControl mit 2 Sensoren oder DistanceControl plus mit 4 Sensoren

DistanceControl (3) DistanceControl_4_Sensoren_20170106_CMS

Als Ausstattung für die Super-S-Gestänge bietet AMAZONE die vollautomatische Gestängeführung DistanceControl mit 2 oder DistanceControl plus mit 4 Sensoren an. ­Bei stark unterschiedlich entwickelten Beständen oder partiellem ­Lagergetreide kann es passieren, dass das Gestänge bei der Ausstattung mit 2 Sensoren in den Bestand abtaucht. In diesem Fall schafft die Ausstattung mit 4 Sensoren Abhilfe. Die Sensoren sind ­elektrisch parallel geschaltet und es wird der Sensor berücksichtigt, der am ­dichtesten zur Zielfläche ist.

Der Fahrer konzentriert sich auf den korrekten Pflanzenschutz, der Rechner auf die optimale Gestängeführung!


Vorteile der Gestängeführung DistanceControl:

  • Vollautomatische Gestängeführung inklusive Höhenführung, Neigungsverstellung und Gestängeanheben am Vorgewende

DistanceControl (1) Distance_Control_1
DistanceControl bei Ausrüstung mit zwei Sensoren: Messung im Bestand
DistanceControl (2) Distance_Control_2
DistanceControl bei Ausrüstung mit zwei Sensoren: Gestänge kann beispielsweise bei ­Lagergetreide in den Bestand eintauchen

  1. Ultraschallsensoren
  2. Winkellsensoren
Precea Performance Tour

Descoperiți diversitatea funcțiilor oferite de Precea și aflați mai multe despre diferitele aplicații aici, cu exemple practice.

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră.

Necrolog

La data de 17.02.2023, a încetat din viață acționarul și directorul nostru general, Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer la vârsta de 90 de ani. A plecat dintre noi un inventator de excepție în domeniul tehnologiei agricole și un antreprenor de familie pasionat.

Produse / Pliante

Certos-2TX – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 4 m – 7 m I ∅ 660 mm

Ceus – O lume a preciziei

Combinație cultivator cu discuri I 4 m – 7 m

UX – O lume a preciziei

Masina de erbicidat tractată I 3.200 l – 11.200 l I 15 m – 40 m

Catros – O lume a preciziei

Grapă cu discuri compactă I 2,5 m – 12 m I∅ 460 mm, 510 mm, 610 mm

Film de imagine AMAZONE 1883

AMAZONEN-WERKE sunt specialiști în distribuitoare de îngrășăminte, semănători, cultivatoare (rotative și grape rotative) active și pasive (cultivatoare cu discuri si grape) prelucrarea solului, semănători de precizie cu aer și echipamente de erbicidat pentru protecția culturilor. AMAZONE oferă, de asemenea, echipamente de înaltă performanță pentru întreținerea parcului și a gazonului și a drumurilor pe timp de iarnă de mulți ani. Vei afla mai multe informații  în filmul de imagine!

Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.