Cirrus6003-2C_Fendt_d0_kw_P9099412_d1_211220
Înapoi

9 iun. 2022

Tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2 de la AMAZONE

Pentru descărcarea pachetului media




AMAZONE oferă acum un tăvălug cu cuțite ca unealtă în contact cu solul îmn combinație cu semănătoarea tractată și rabatabilă Cirrus 6003-2. Construcția închisă a tăvălugului cu dispunerea în V a cuțitelor reversibile constituie o caracteristică de excepție a echipamentului. Tăvălugul cu cuțite asigură o mărunțire suplimentară a solurilor cu bolovani și o mărunțire intensivă a resturilor vegetale. Culturile intermediare și miriștile înalte sunt tăiate transversal pe direcția de mers. Un alt avantaj al utilizării combinate a tăvălugului cu cuțite cu Cirrus 6003-2 constă în reducerea proceselor de lucru. Structura solului este astfel protejată, evaporarea apei din sol este oprită și se economisesc timpii lucru și costurile.


Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.


Gamă variată de aplicații

PM_Cirrus3
Cirrus 6003-2C în combinație cu tăvălugul cu cuțite la semănarea grâului de toamnă după floarea soarelui

La cultivarea cerealelor după floarea soarelui, resturile vegetale sunt tăiate transversal cu tăvălugul cu cuțite și aliniate longitudinal cu discurile ondulate Minimum TillDisc ulterioare. Precizia adăncimi de semănat este astfel îmbunătățită semnificativ, deoarece brăzdarele de însămânțare nu sunt ridicate de resturile vegetale.

După recoltarea porumbului, zdrobirea uniformă și încorporarea miriștilor de porumb favorizează igiena câmpului. Utilizarea tăvălugului cu cuțite cu Cirrus 6003-2 economisește o trecere suplimentară cu o tocătoare, un tăvălug sau o grapă pentru dezmiriștire.

La însămânțarea directă într-o cultură intermediară , tăvălugul cu cuțite mărunțește cultura intermediară și o încorporeaza în sol.


Extrem de stabil și fără întreținere

Cirrus6003-2C_Fendt_d0_kw_P9099412_d1_211220
Tăvălug cu cuțite ca unealtă agresivă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2

Din punct de vedere tehnic, tăvălugul cu cuțite punctează printr-o stabilitate extremă. În mod deosebit, rulmenți robusti a tăvălugului precum și cuțitele fabricate din oțel aliat asigură o lungă durată de viață. Sistemele de fixare pentru cuțite sunt încorporate în țeava rotundă a tăvălugului. Miezul închis al tăvălugului este complete insensibil la pietre și murdărie. Datorită rulmenților oscilanți cu role și a etanșării cu semeringuri, tăvălugul cu cuțite nu necesită întreținere. Cuțitele reversibile ascuțite bilateral înjumătățesc costurile generate de uzură.


Lucrare perfectă datorită aranjamentului special al cuțitelor

PM_Cirrus
La semănarea grâului, tăvălugul cu cuțite ca unealtă în contact cu solul pentru Cirrus 6003-2 realizează un pat germinativ cu granulație fină

O caracteristică deosebită a tăvălugului cu cuțite este reprezentată de dispunerea în V a cuțitelor, care evită tracțiunea laterală. Adaptarea la sol se obține prin segmentele individuale ale cuțitelor. Astfel mașina lucrează uniform pe toată lățimea de lucru chiar și în cazul denivelărilor terenului.


Avantajele pe scurt:

  • Mai puține treceri datorită mașinilor combinate
  • Economie la costuri datorită numărului mai mic de procese de lucru
  • Germinații uniforme pe soluri puternic schimbătoare