Înapoi

20 oct. 2021

Prelucrarea plată a solului cu brăzdarul tip picior de gâscă AMAZONE C-Mix

Pentru descărcarea pachetului media




Disponibil acum și în varianta HD foarte rezistentă la uzură

Prelucrarea plată a solului câștigă o importanță tot mai mare, datorită cerințelor sporite privind igiena câmpului și administrării economice a apei din sol. Pe de o parte, semințele de buruieni și cerealele descompuse nu trebuie să fie îngropate în sol, iar pe de altă parte, rădăcinile trebuie să fie tăiate complet. Tăierea pe întreaga suprafață și superficială asigură nu doar combaterea buruienilor, ci și întreruperea capilarității aproape de suprafață. Astfel, apa prețioasă din sol poate fi păstrată pentru cultura următoare.

Prin urmare, sunt dezvoltate permanent noi unelte pentru prelucrarea solului, care corespund acestor cerințe. În domeniul cultivatoarelor, cea mai adecvată unealtă pentru prelucrarea plată și pe întreaga suprafață a solului este brăzdarul tip picior de gâscă. În comparație cu un brăzdar tip fluture, brăzdarul tip picior de gâscă permite o prelucrare mult mai plată. Pentru cultivatoarele din gama Cenio și Cenius, AMAZONE oferă brăzdarul tip picior de gâscă C-Mix cu lățimea de 320 mm. Astfel, la o distanță maximă între gheare de 30 cm, rămâne între brăzdare o suprapunere de 2 cm. Aceasta asigură o tăiere uniformă și pe întreaga suprafață, în toate condițiile. În plus, brăzdarul tip picior de gâscă C-Mix este proiectat foarte plat pe întreaga lățime, astfel încât să se deplaseze paralel cu solul pe întreaga suprafață și deci să taie în mod uniform. Buruienile și cerealele descompuse sunt tăiate curat, astfel încât să se poată usca ulterior.

Pentru a obține un rezultat optim este foarte importantă starea de uzură a brăzdarului. Pentru o durată lungă de viață, AMAZONE oferă acum brăzdarul tip picior de gâscă și în varianta HD foarte rezistentă la uzură. Aceasta are în plus plăci din metal dur lipite, care se reascuțesc singure în timpul procesului de prelucrare a solului. Durata de utilizare a brăzdarului este astfel extinsă în mod semnificativ și se asigură un rezultat curat al lucrării în mod constant.

Vizualizați mai multe: www.amazone.de/ceniohd