Tyrok_1
Înapoi

27 apr. 2023

Noul plug reversibil semi-purtat Tyrok 400 Onland de la AMAZONE

Pentru descărcarea pachetului media




AMAZONE oferă acum și plugul reversibil semi-purtat Tyrok 400, pentru arătură Onland. Tyrok Onland oferă un grad ridicat de flexibilitate datorită schimbării rapide și convenabile între funcționarea Onland și brazdă. Noile tipuri de produse sunt disponibile la alegere cu 7, 8 sau 9 brăzdare pentru clasa de tractoare de până la 400 CP.


Schimbare ușoară între Onland și brazdă 
Dimensiunea tractorului și anvelopele determină, printre altele, funcționarea în brazdă sau Onland în afara brazdei. În special, utilizarea șenilelor, a anvelopelor duble sau a anvelopelor foarte late mai mari de 710 mm nu mai permite deplasarea în brazdă fără o compactare dăunătoare pe solul parțial deja arat. În această situație, noul Tyrok Onland poate fi foarte ușor de convertit la arătura Onland. Tot ceea ce este necesar este să rotiți maneta hidraulică de pe brațul de rotire.

Un avantaj major al arăturii Onland este presiunea redusă asupra solului datorită suprafeței mari de contact a anvelopelor late ale tractorului și posibilitatea de a lucra cu o presiune mai mică a anvelopelor. Astfel, se produce o compactare semnificativ mai redusă și se evită formarea harpanului. În plus, exploatarea Onland oferă o linie de tracțiune îmbunătățită datorită tragerii laterale mai mici și o transmisie mai eficientă a puterii. Sistemele de direcție GPS pot fi, de asemenea, utilizate pentru un confort de lucru maxim și pentru o conectare precisă la următoarea brazdă. Ghidarea constantă a adâncimii este asigurată de roata de adâncime din față, care rulează permanent pe solul neprelucrat.

Alți factori, cum ar fi starea solului, au o influență decisivă asupra metodei de arătură respective. Prin urmare, este extrem de important să se poată trece rapid și ușor de la funcționarea Onland la cea în brazdă. În cazul în care suprafața solului din câmp nu permite o transmisie optimă a efortului de tracțiune din cauza ploii sau a condițiilor umede, este posibilă în orice moment o conversie rapidă la funcționarea în brazdă.


Stabilitate pură fără compromisuri 
Tyrok Onland are un cadru tubular dreptunghiular solid din oțel de înaltă rezistență, cu dimensiuni de 200x150x10 mm. Acest lucru conferă Tyrok Onland un nivel deosebit de ridicat de stabilitate. Un avantaj decisiv față de un cadru tubular pătrat este faptul că acesta nu se îndoaie nici măcar în condiții grele de lucru. Acest lucru asigură o adâncime de lucru uniformă pe întreaga lungime și lățime de lucru, ceea ce este deosebit de important în cazul lățimilor mari de lucru.

Tyrok Onland este echipat cu noul sistem SmartTurn. La capăt de parcelă reversarea rapidă, sau încetinită hidraulic în două trepte , cu puțin înainte de capăt. Acest lucru duce la un efect de amortizare pentru protecția materialelor atunci când cilindrul este retractat. În acest mod nu trebuie să se facă compromisuri la viteză. În cazul versiunii Onland, „cadrul” se retrage automat prin intermediul cilindrului Onland înainte de operațiunea de întoarcere, astfel încât centrul de greutate de întoarcere să fie cât mai jos posibil, iar forțele care acționează asupra tractorului și a plugului să fie cât mai mici posibil. 


Trupițe elaborate până la vârfuri – SpeedBlade pentru o uzură mai redusă 
Cormana SpeedBlade având pieptul de cormană brevetată, de dimensiune foarte mare, se distinge prin uzură minimă a cormanei. Prin creșterea vitezei de lucru, de exemplu de la 6 km până la 8 km, punctul principal de uzură se deplasează automat tot mai mult spre mijlocul trupiței. Astfel, punctul principal de uzură este situat pe pieptul de cormană mărit, chiar și la viteze ridicate, și nu în zona cormanei. Sunt disponibile diferite forme de cormane pline sau în fășie, în funcție de aplicare și de obiectiv.

Un alt detaliu cu efect major: Vârful brăzdarului acoperă fierul plugului, astfel încât punctul de îmbinare se situează protejat în vârful brăzdarului. Datorită acestei îmbinări inteligente se elimină aderența resturilor vegetale sau a firelor de balot și a altor resturi.

AMAZONE stabilește cele mai înalte standarde în producția de piese de uzură pentru pluguri prin procesul unic de întărire ©plus. Pentru a spori duritatea și durabilitatea pieselor de uzură Tyrok se utilizează un proces de călire care implică introducerea de carbon în oțel.


Reglare sigură, comodă și precisă pentru un profil de lucru perfect 
Tyrok Onland este echipat în serie cu reglare mecanică a lățimii de lucru. Opțional, lățimea de lucru poate fi ajustată la condițiile din teren, putând fi reglată hidraulic și continuu, în mod confortabil, din scaunul tractorului. Reglarea primei brazdei este, de asemenea, opțional, mecanică sau hidraulică. Un avantaj în acest caz este legătura directă a cilindrului de reglare a primei brazde în zona frontală a plugului pentru o arătură de racord precisă.


Wir benötigen Ihre Einwilligung

Dieser Inhalt wird von einem externen Server bereit gestellt. Wenn Sie den Inhalt aktivieren, werden ggf. personenbezogene Daten verarbeitet und Cookies gesetzt.


Download Mediapaket Neuer AMAZONE Aufsattel-Volldrehpflug Tyrok 400 Onland