Înapoi

14 ian. 2022

Mereu În siguranță cu Safety Kit

Pentru descărcarea pachetului media

Certificat, durabil și mereu la îndemână: Echipamentul de protecție personală destinat manevrării erbicidelor, sub formă de geantă Safety Kit de la AMAZONE. 

Indiferent că amestecați lichidul de pulverizare, verificați rezultatul pulverizării pe câmp sau curățați rampa de pulverizare - implementarea măsurilor pentru protecția plantelor ascunde pericolul de vătămări pentru utilizator. Pielea, ochii, căile respiratorii și mucoasele pot fi afectate de contactul direct cu substanțele active, sau de inhalarea aerosolului și gazelor. Amazone vă oferă cu noul Safety Kit o protecție esențială împotriva acestor riscuri pentru sănătate. Nu doar deservirea sigură și confortabilă a sistemelor Amazone, ci și gradul ridicat de siguranță pe durata muncii cu erbicide constituie un aspect important pentru Amazone.

Echipamentul de protecție personală este format din mănuși de protecție, un șorț cu mâneci, ochelari de protecție și mască respiratorie cu filtru activ, precum și o sticlă pentru clătirea ochilor și dezinfectant. Toate componentele Safety Kit dispun de o certificare DIN, respectiv EN și pot fi păstrate în siguranță în geanta Safety Kit.

Foarte important este șorțul cu mâneci cu închidere la spate, care este certificat. Șorțul foarte durabil și robust se îmbracă și se îndepărtează rapid. Împreună cu îmbrăcămintea de lucru, acest șorț protejează o mare parte a părții superioare a corpului, picioarele și brațele.

Safety Kit AMAZONE este disponibil în mărimile M și XL, la prețul de 195 EUR plus TVA. Setul poate fi comandat împreună cu noua mașină de administrat tratament fitosanitar Amazone, dar se poate achiziționa și individual. 
 

SafetyKit-Koffer_d0_kw_P9229917
Safety Kit AMAZONE oferă protecție pe durata manevrării erbicidelor.