Înapoi

13 iun. 2022

Cu AMAZONE AidPack întotdeauna gata de acțiune

Pentru descărcarea pachetului media

Piese de uzură și de schimb originale, totul compact într-o valiză 

Odată cu noile AidPacks, AMAZONE oferă acum piesele de uzură și de schimb esențiale pentru utilajele pentru protecția a plantelor în valize de material plastic ușor de manipulat. Seturile de piese sunt disponibile în trei variante pentru diferite fitinguri și conexiuni de duze.


Pentru utilajele de protecție a plantelor AMAZONE cu controlul secțiunii TG comandat electric de la distanță, conectorul cu 3 căi AmaSwitch sau cel cu 4 căi AmaSelect conțin seturile respective de piese adecvate precum corpul duzei, membrana și garniturile O-ring. În valizele stabile de material plastic, piesele sunt protejate împotriva deteriorărilor și murdăriilor.


Cu AidPack, utilizatorul are imediat la dispoziție piesa necesară. Indiferent de ora și locul de utilizare precum și de timpul de livrare, o piesă poate fi înlocuită fie în atelier fie direct pe câmp. Acest lucru ușurează munca și crește siguranța în exploatare în timpul măsurilor de protecție a plantelor. 


AidPack-urile pot fi comandate cu ușurință direct cu noul utilajul de protecția a plantelor AMAZONE sau sunt disponibile individual în comerț.