Înapoi

12 apr. 2024

Barometrul de imagine DLG 2023/2024

AMAZONE - Cel mai bun producător de utilaje de dimensiuni medii  

AMAZONE a obținut rezultate excelente în Barometrul de imagine DLG (Societatea Agricolă Germană) 2023/2024, ocupând din nou locul 4. De câțiva ani suntem considerați cel mai bun producător de utilaje de dimensiuni medii din sectorul utilajelor agricole. 


Suntem foarte mândri că AMAZONE s-a descurcat atât de bine în acest sondaj foarte important, cu o creștere remarcabilă a numărului de puncte față de anul precedent. Este o recunoaștere a eforturilor pe care le facem pentru a oferi în mod constant clienților produse de înaltă calitate. Aceste rezultate continuă să ne motiveze să continuăm să creștem standardele și să dezvoltăm capacitatea de inovare. Punând un accent puternic pe cercetare și dezvoltare și pe un parteneriat bazat pe cooperare, dorim să îi ajutăm pe fermieri și antreprenori să își asigure viitorul pe o fundație durabilă.


Le mulțumim din inimă numeroșilor clienți și parteneri pentru aprecierea și încrederea acordată companiei noastre


Despre barometrul de imagine DLG

Prin Barometrul său anual de imagine, Societatea Agricolă Germană (DLG) evaluează în fiecare an gradul de conștientizare, beneficiile, preferințele și imaginea celor mai mari branduri din sectorul agricol din Germania. la ultimul sondaj au participat 679 de administratori de exploatații agricole. Indicele de brand rezultat este alcătuit din patru secțiuni: recunoașterea brandului, utilizarea brandului, preferința și satisfacția față de brand, precum și imaginea brandului.


dlg-image-barometer_03-2024_300x400_mit_Zahlen_ro