Înapoi

13 mar. 2023

Barometru de imagine al DLG 2022/2023

AMAZONE – Cel mai bun dintre producătorii de mărime medie de echipamente  

AMAZONE a reușit și de această dată să se mențină pe locul 4 în cadrul DLG ImageBarometer 2022/2023. De ani de zile, suntem clasați ca fiind cei mai buni dintre producătorii de echipamente de dimensiune medie în domeniul tehnologiei agricole. 

„Acesta este un alt mare succes pentru întreaga noastră echipă", a declarat conducerea AMAZONE, care se bucură de acest rezultat excelent. "Mulțumirile noastre se îndreaptă către numeroșii noștri clienți și parteneri care ne apreciază și au încredere în compania noastră. Acest clasament bun este un mare stimulent pentru noi în vederea dezvoltării și îmbunătățirii continue a produselor și serviciilor noastre. Prin intermediul tehnologiei agricole inovatoare și al soluțiilor digitale, dorim să îi ajutăm pe fermierii și antreprenorii noștri să continue să fie pregătiți pentru viitor și totodată să fie sustenabili. În acest scop, parteneriatul este deosebit de important pentru noi, pentru a putea răspunde în mod consecvent și într-un stadiu incipient dorințelor și cerințelor acestora.”

Despre barometrul de imagine al DLG
Cu ajutorul barometrului anual de imagine, Societatea Germană de Agricultură (DLG) evaluează gradul de popularitate și imaginea celor mai importante mărci din sectorul agricol din Germania. La ultimul sondaj au participat 668 de directori de companii. Indicele de marcă calculat din acesta este compus în părți egale din cunoașterea mărcii, utilizarea mărcii, preferința și satisfacția mărcii, precum și imaginea mărcii.
 


 

ro-Image-Barometer-2023