Înapoi

24 mar. 2022

Barometru de imagine al DLG 2021/2022

AMAZONE – Cel mai bun dintre producătorii de mărime medie de echipamente 

AMAZONE ocupă încă o dată locul 4 în ceea ce privește DLG-ImageBarometer 2021/2022. Cu un total de 50.8 puncte, AMAZONE este astfel cel mai bun dintre producatorii de mărime medie de echipamente din sectorul tehnologiei agricole,conform evaluărilor. 

Conducerea AMAZONE este încântată de acest rezultat remarcabil: „Acesta este un alt mare succes înregistrat de întreaga noastră echipă. Mulțumim tuturor fermierilor și contractorilor, precum și partenerilor noștri de vânzări pentru apreciere și încredere. Acest rezultat bun în materie de imagine este un stimulent suplimentar pentru a ne îmbunătăți continuu produsele, serviciile şi consultanța. În acest scop, vom cultiva intens parteneriatul cu clienții noștri pentru a putea răspunde în mod consecvent și într-un stadiu incipient dorințelor și cerințelor acestora.”


Image-Barometer-20220322-RO


Despre barometrul de imagine al DLG
Cu ajutorul barometrului anual de imagine, Societatea Germană de Agricultură (DLG) evaluează gradul de popularitate și imaginea celor mai importante mărci din sectorul agricol din Germania. La ultimul sondaj au participat 664 de directori de companii. Indicele de marcă calculat din acesta este compus în părți egale din cunoașterea mărcii, utilizarea mărcii, preferința și satisfacția mărcii, precum și imaginea mărcii.