AgXeed_Agbot_Amazone_Cenio3000Super_Doppelmesserwalze
Înapoi

14 iun. 2022

AMAZONE participă la start-up-ul AgXeed

Pentru descărcarea pachetului media


Grupul AMAZONE își consolidează cooperarea pentru dezvoltare împreună cu start-up-ul olandez AgXeed B.V. investind financiar în această companie. O altă companie care este implicată în calitate de partener în domeniul tehnologiei agricole prin intermediul Seed Green Innovations GmbH este compania CLAAS, alături de alți investitori în domeniu.

Odată cu consolidarea acestei colaborări de succes, AMAZONE devine un partener strategic al start-up-ului AgXeed. Scopul parteneriatului este dezvoltarea continuă a utilajelor AMAZONE în ceea ce privește utilizarea autonomă a acestora în câmp. O bază importantă a cooperării este angajamentul față de interfețele deschise, cu scopul de a asigura compatibilitatea și conectivitatea completă a dispozitivului și a vehiculului de tractare și de a obține beneficii maxime din ambele părți. Accentul este pus pe client și pe solicitarea acestuia. Prin intermediul parteneriatului dintre AgXeed, Claas și AMAZONE, clientul va beneficia de cea mai bună soluție de pe piață.


Platformele autonome de la AgXeed se potrivesc perfect cu gama de produse AMAZONE. Combinația dintre presiunea minimă asupra solului, distribuția ideală a greutății și spațiile de cultivare flexibile deschid noi oportunități în ceea ce privește realizarea unor soluții inteligente pentru agricultura.


Utilajul AgBot cu șasiu pe șenile a fost utilizat deja cu succes în ultimii ani împreună cu tehnologia AMAZONE de cultivat și semănat. Pe lângă prelucrarea solului și semănat, noul utilaj AgBot pe 4 roți poate fi utilizat împreună cu tehnologia Schmotzer pentru combaterea mecanică a buruienilor. În plus, sistemele universale cu rezervor frontal FTender pentru semințe și îngrășăminte, precum și FT-P pentru produse fitosanitare și îngrășăminte lichide pot fi combinate cu diverse utilaje AMAZONE, în funcție de aplicația necesară. Diferite sisteme de senzori vor monitoriza și analiza în mod constant procesul de lucru. Procesul optim și calitatea optimă a lucrărilor reprezintă punctul central atunci când se analizează ansamblul autonom. Provocările din domeniul tehnologiei siguranței pot fi depășite cu succes cu ajutorul diferitelor experiențe acumulate de companiile AgXeed, Claas și AMAZONE.


Pentru fermieri, managerul întreprinderii agricole sau utilizator, utilizarea sistemelor agricole autonome înseamnă, în cele din urmă, mai multă libertate pentru gestionarea agronomică și strategică a întreprinderii.
 

Precea3000FCC-FTender1600_AgXeed_d0_kw_P5041607