Înapoi

18 feb. 2021, Hasbergen-Gaste

Amazone își completează gama cu tavalugi Tigges

Pentru descărcarea pachetului media

În decembrie 2020, Amazonen-Werke a început o colaborare cu Gebr. Tigges GmbH & Co. KG în Oelde. Tigges este cunoscut de generații în tehnologia agricolă pentru tehnologia de reconsolidare și rulare profesională și va completa în viitor gama de produse Amazone din acest segment. Acest lucru înseamnă că partenerii de vânzări și clienții Amazone vor putea, în viitor, să se bazeze pe mulți ani de experiență a unui specialist în ceea ce privește reconsolidarea țintă și specifică a solului după transformare sau afânare profundă a solului.

Frontpacker_Tigges_Amazone_DSC02250_d1_210216
Frontpacker_Tigges_Amazone_DSC02239_d1_210216
Pentru utilizarea cu plugul, gama largă de tavalugi Tigges poate fi utilizată acum prin Amazone. Portofoliul include ambele tavalugi individuali, la cerere ca reversibili cu role cu came suplimentare pentru o mai bună destrămare, și tavalugi dublii. În plus față de două diametre ale inelului turnat de 900 mm și 700 mm, sunt disponibile și profiluri inelare diferite și lățimi ale umerilor. Diametre mari cu un profil larg își arată avantajele pe solurile ușoare, în timp ce inelele mai mici, cu o muchie de tăiere îngustă, sunt potrivite pentru zdrobirea de bulgări grosiere pentru reconsolidarea mai profundă pe soluri grele.

În special atunci când se utilizează plugul în primăvară, o bună reconsolidare a solului este de o mare importanță pentru a reduce evaporarea apei și pentru a crea un pat germinativ pregătit în mod optim. Orice lățime de lucru poate fi servită aici, de la plugul cu 3 trupițe la plugul cu 6 trupițe. Gama de produse pentru plugurile mari semi-purate se extinde până la o lățime de lucru de 465 cm, prin care tavalugi cu o lățime de transport mai mare de 3 m pot fi furnizate opțional cu un dispozitiv de rulare rutieră, care poate fi coborât hidraulic.

Un preparator frontal, cu tavalug pasiv este, de asemenea, disponibil pentru combinație cu tehnologia de însămânțare Amazone. La arat sau la însămânțarea mulci, tavalugul  realizează reconsolidarea și pregătirea optimă pentru însămânțarea ulterioară atunci când este montat frontal.

Toată gama de tavalugi Tigges sunt disponibile în designul inconfundabil Amazone și formează astfel o unitate imbatabilă cu plugurile și semănătoarele corespunzătoare nu numai din punct de vedere tehnic, ci și vizual.